Camarelo Malaga autosedačka

Máte zkušenost s Camarelo Malaga?

Přidejte zkušenost s Camarelo Malaga
Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
22.1.14 20:27

@Dencicak tak to je jasné ale pokud by byla mín jak 13kg volila bych jinou…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
7.10.14 07:35

Ahoj,

mame sice vybrany Camarelo Granadu, ale to je fuk :-) zajima me, jestli na podvozek pujde vajicko od Cybex, na Maxi Cosi jde, tak snad taky, ale radsi se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.10.14 08:18

Ahoj, ano jde. Máme taky Granadu a stavu koupit adaptery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.14 19:11

Ahoj, také by mě zajímaly ty adaptéry. Mám vybraný kočárek Malaga, ale autosedačku Cybex. Našla jsem adaptéry jen na Camarelo Art, tak nevím jestli je to stejné. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
3.11.14 19:42

Ja mam teda maxi cosi ale v prodejne kde jsme kupovali tak jsem se ptalatna adaptery a objednali nam je..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.15 13:41

Cybex na Camarelo kočárek

Chtěla bych koupit autosedačku Cybex Aton a kočárek Camarelo Malaga…Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto kombinací…Jde pomocí adaptérů Cybex sedačku na kočárek připevnit, popřípadě jaké adaptéry koupit, viděla jsem jich víc.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
19.1.15 12:47

@Zuza58 @monibr uz jste vyresili adaptery? Prave se mi domu dostalo vajicko, tak by me zajimalo co a jak, kde a jake adaptery objednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
21.3.15 14:00

Ahojda holky, chci se zeptat, jestli už máte někdo vyzkoušenou tu origoš autosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.3.15 22:03

Já mám Camarelo Malaga a sedačku Cybex Atom s adaptéry. Vše koupeno na AAAkocarky.cz.
 http://www.aaakocarky.cz/…sedacku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.4.15 12:26

@modrasek13 Já měla originál a stěžovat si nemůžu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.4.15 22:16

@Dencicak uz mame taky objednano, do ctrnacti dni by mel prijit, tak se nemuzu dockat. Jinak jsi spokojena s kocarkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.4.15 08:27

@modrasek13 My už máme kočárek od července, takže máme vyzkoušeno více než dost. Jediný co se zkazilo u vajíčka byla stříška. Jak je tam ta látka, tak se to začalo jako párat, takže to dceru bavilo tahat. Ale nemusí to být u všech:) A ještě ten spodní kryt, tak ten jsme použili asi jen jednou, protože na podzim a v zimě by se tam nevešli dceři nohy. Ale jinak naprostá spokojenost. Je prostorný, ovládání jednou rukou je hračka. Jen neumím moc odbržďovat, ale všem okolo to jde, takže jen já jsem tele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
17.4.15 10:16

@Dencicak tak diky za info, ja jsem taky takovy tele, takze mozna budeme dve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.6.15 20:03

@modrasek13 tak to jsem ráda, že nebudu jediná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.6.15 20:58

@Dencicak tak my uz 14 dni jezdime a super! Sice jsem se jeste nenaucila s kocarem nic nez jezdit, ale to dam, az to budu potrebovat :P trochu valcime s pridelanim vajicka do auta, pásy jsou jen taktak, ale asi jde o praxi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí