Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky ![]()
Chci zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s autosedačkou´´vajíčkem´´ od kočárku Camarelo Malaga, chci si tento kočárek pořídit, ale nevím jestli bude dobré si k tomu nechat tu originální či si radši pořídit nějakou jinou, třeba jak jsem si tak zjistila hodně oblíbenou Maxi Cosi. Děkuju za všechny rady ![]()
Máte zkušenost s Camarelo Malaga?
Přidejte zkušenost s Camarelo MalagaTento kočárek je výborný, jsem s ním moc spokojená! Skvěle se ovládá, je velký, dobře skladný (velice jednoduše se skládá) a celkově je dost praktický. Používám ho sice jen měsíc, ale i tak myslím, že je to dobrý kočárek. Sedačku jsme zatím použili jen dvakrát, ale myslím, že je skvělá. Navíc - myslím, že je praktické, že si ji můžeš přidělat k tomu spodku od kočárku (což u jiné sedačky nejde). Takže jednoznačně doporučuji ![]()
Děkuju moc za odpověď, a do kolika kilo je? Kamarádka mě varovala ať je minimálně do 13kg, protože kdyby prcek vyrostl víc a ještě by neseděl, musela bych kvůli tomu kupovat ještě jedno vajíčko.
Hm, no tady píšou 0-11 http://www.bambino-kocarky.cz/…arev-variant- to mě ani nenapadlo, že by mohl být problém..
Ten odkaz mi nefunguje, ale pokud máte tu malagu, tak to budou asi všechny do 11kg, takže to je na nic. ![]()
Aha no nechápu, že to nefunguje…ale tak dá se to najít ve vyhledávači. Jinak tady v diskusi jsem našla, že do velké sedačky se může od 9 kg… https://www.emimino.cz/…dacky-84877/
@Dencicak tam jde o to, aby ti pak autosedačka pasovala na podvozek (kolečka). Využívám to dost často… ![]()
Jinak zkušenost mám s Camarelo Q12 a ne s Malagou… ![]()
@Teva Ti dítě sedí, tak do normální sedačky může, ale mě jde o to, že kdyby mi ještě neseděl, tak potřebuju zjistit do kolika kilo právě ta Malaga je. Četla jsem někde, že to 13kg, ale někde taky psali je
@Lenka512: Na to se dají koupit různé adaptéry, ne?
@Teva někde psali, že jen do 11,proto se ještě radši ptám kdo s tím má zkušenost
@Lenka512: Píšou, že dají, ale já bych byla radši pro originální sedačku.
@Teva: uvidíme teď ještě koukám, že jsou i sedačky od 0-25 kg, takže ještě tuhle variantu dávám do možností ![]()
@Dencicak adaptéry na jinou autosedačku na konstrukci kočárku mají v obchodě kde budeš vybírat kočárek…
![]()
@marysnoop Tak pokud bude origo sedačka do 13 kg, tak jiná se pořizovat nebude