Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím vás všechny,
nemáte někdo doma kočárek Camarelo q12 exclusive? Mě se moc líbí, ale ještě jsem ho neviděla na živo…jen na ilustrativní fotce, tak jsem vás chtěla poprosit jestli by jste sem někdo nevložil vlastní foto. A taky jak jste s ním spokojené, mě přijde krásný za tu cenu
Díky Jana
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12
vidím,že je klid a nikdo nepřispívá,tak ti sem vkládám alespoń odkaz na recenze ,atˇsi uděláš obrázek sama.
https://www.emimino.cz/…amarelo/q12/
Jezdíme sice teprve dva měsíce, ale zatím jsme celkem spokojení. Má velkou korbu, dobře se s ním jezdí. Zatím jediná moucha je to, že na dofouknutí koleček je potřeba kompresor, pumpička má malý tlak.
Opravdu nikdo nemá zkušenosti??? Mně se taky docela líbí a zatím jsem slyšela chválu. Sháním hlavně velkou korbu, mimi bude v květnu a ostatní kočárky (drahé i levné) mají korbičku na zimu pro mimi malou
. Tahle je asi největší…
My máme Camarelo Q12 a naprostá spokojenost. Prcek je narozen konec června a v hluboký korbě je pořád a i s fusakem tam má dost místa, takže jestli nebude prudit, že nevidí, tak v hluboký korbě zimu určitě přečkáme. Kdyby Tě zajímalo něco konkrétního, tak se klidně ptej
Anonymní píše:
Opravdu nikdo nemá zkušenosti??? Mně se taky docela líbí a zatím jsem slyšela chválu. Sháním hlavně velkou korbu, mimi bude v květnu a ostatní kočárky (drahé i levné) mají korbičku na zimu pro mimi malou. Tahle je asi největší…
Není,Dorjan má velkou nejen hlubokou,ale i sportovní verzi. A není tak poruchový,jako Camarelo.
berry4 píše:Anonymní píše:Není,Dorjan má velkou nejen hlubokou,ale i sportovní verzi. A není tak poruchový,jako Camarelo.
Opravdu nikdo nemá zkušenosti??? Mně se taky docela líbí a zatím jsem slyšela chválu. Sháním hlavně velkou korbu, mimi bude v květnu a ostatní kočárky (drahé i levné) mají korbičku na zimu pro mimi malou. Tahle je asi největší…
Já mám Camarelo a švagrová Dorjana. Já jsem zatím neměla sebemenší problém a ona řeší pořád něco - 5× píchlé kolečko, vrzající konstrukce apod. Tak jsem třeba měla štěstí na kus ![]()
Já mám Camarelo, dva roky staré, darované po neteřince.
Zatím schované u rodičů a dojde na něj v dubnu, takže vlastní zkušenost nemám, ale původní majitelka chválí a fakt v něm drandili do dvou let, vypadá jak novej, jen jsme vyměnili kolečka.
Jsou to velký výletníci, kočárek teda nijak nešetřili a fakt není vůbec zničenej.
Už s ním drandíme 5 měsíců a zatím se nevyskytnul zásadní problém. S fusakem se vejdeme s velkou rezervou. Zatím musím jenom chválit ![]()
Taky chvála. máme ho 6 měsíců a nemůžu si ztěžovat. jak autosedajda vajíčko tak korbička super a žádný problém jsme neměli.kárku jsem nezkoušela. Ale u nás velká spokojenost. Těžko koukat na recenze co maminka to jiný názor. Já jsem se takhle taky ztrácela když jsme vybírali kočárek. u nás rozhodovala velikost korbičky a váha kočárku.
já bych ho znovu nebrala, je hračkovej…opravdu si myslím, že je to šmejd vyrobenej z levných materiálu…nikdy více
Taky bych si ho už víckrát nepořídila…Jediná výhoda je velká korba. To je vše. Sportovní verze - hrůza. Přijde mě celej takovej sfušovanej ![]()
Ale za ty prachy, co bych chtěla, že ![]()
Ahoj,
díky za reakce
No Dorjan jsem měla vybraný, ale má ho švagrová, jezdí v něm málo (má ho asi 6 měsíců a spíš jezdí autem všude) a pěkně vrže
Je to asi opravdu kus od kusu, protože známá má kočár za 30.000 a po měsíci už jel taky na reklamaci kvůli padajícím kolečkům
Camarelo se mi líbí, že má velkou korbičku, dost lidí ho chválí. I v obchodech mi většinou říkají, lepší Camarelo, než X-lander a to přitom, aby měli tržbu, měli by říkat opak. X-lander vyjde dráž… Původně jsem chtěla X-lander, ale je fakt malinkatá korbička. Další dva tipy v záloze s větší korbičkou jsou Canu eco line a Firkon Verano long (tam mě láká, jak byl vybrán MF dnes za rok 2011 dle spokojenosti maminek
)… Je to fakt horší než koupit auto
Navíc, když nemá člověk vlastní zkušenosti ![]()
Díky za reakce, tipy a zkušenosti.
Simka.
Tak toho hned využiju
Takže, pokud dobře chápu, korbička není polohovatelná? Pro mě to není ani tak moc důležitý požadavek, my to taky přečkali bez polohovatelných korbiček
Zajímalo by mě, jaký jsi pořizovala fusak a jaký ti nabídli při koupi doplňky ke kočárku… síťka na hmyz, pláštěnky… A jak jsi spokojená s taškou, na tu každý nadává… Jestli má cenu kupovat k tomu kočárku jinou. A co košík na nákup, obstál?
Simka.
Starrky píše:
My máme Camarelo Q12 a naprostá spokojenost. Prcek je narozen konec června a v hluboký korbě je pořád a i s fusakem tam má dost místa, takže jestli nebude prudit, že nevidí, tak v hluboký korbě zimu určitě přečkáme. Kdyby Tě zajímalo něco konkrétního, tak se klidně ptej
Anonymní píše:
Tak toho hned využijuTakže, pokud dobře chápu, korbička není polohovatelná? Pro mě to není ani tak moc důležitý požadavek, my to taky přečkali bez polohovatelných korbiček
Zajímalo by mě, jaký jsi pořizovala fusak a jaký ti nabídli při koupi doplňky ke kočárku… síťka na hmyz, pláštěnky… A jak jsi spokojená s taškou, na tu každý nadává… Jestli má cenu kupovat k tomu kočárku jinou. A co košík na nákup, obstál?
Simka.Starrky píše:
Všimla jsem si až teď. Kdybys ještě něco chtěla, tak radši písni Sz.
Jinak k Tvým otázkám - hluboká korba polohovatelná je - má tuším 3 polohy. Fusak máme Emitex, zatím jenom ten podzimní, ale zima není, tak to stačí. Ke kočáru byla pláštěnka, síťka, taška. Ta teda fakt není nic moc není vevnitř nijak oddělená a šňůra už se z ní trošku trhá i když jí téměř nepoužíváme - do budoucna plánuju pořídit jinou. Jinak s košíkem pod kočárem spokojená jsem, nákupy v něm tahám docela často a žádný úhony zatím nedošel.
Snad jsem zodpověděla všechno ![]()