Canesten combipack

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.12.13 15:49

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho z vás ta tabletka vycházela? Já ji zavedla už před 4 dny a pořád mi to dělá nepořádek. Jsem z toho dost nervozní, potřebuji být rychle v pořádku a k lékaři se mi nechce, a navíc jsou teď svátky.. Docela by mě zajímal celkem průběh té léčby. Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
275
27.12.13 15:58

Cca 4-5 dni a pomohlo to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 16:47

Ok, tak to mě teď docela uklidnilo, děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.17 15:45

Ahoj, nechci zakládat nové téma, jedná se mi jen o to, jestli je normální když mě po nanesení canesten kremu pálí? U Clotrimazolu se mi to nestává :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.3.17 15:57

Také mě to chvíli pálí, ale rychle to přestane.

• Citovat
  • Upravit
33022
13.3.17 16:40

Taky mě chvilku pálil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.17 20:37

Prosím poradte :)

Ahoj holky mám takový problém nejspíš mám mykozu koupila jsem Canesten, ale když se namažu masti tak me to pálí ale je to jen chvilku, myslíte že je to špatně?? Dále jsem ted mimo takže nemám šanci se dostat k me lekarce. Je nějaká možnost kam zajít jinam?? Děkuji moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Janli
9.8.17 21:45

Je to normální.

• Citovat
  • Upravit
2.9.17 19:41

Ahoj píšu o radu. Už cca 5 den mě trápí bolest pochvy. Nejdříve jsem myslela že mám mykozu, zavedla jsem si tabletky ale to bylo vše v pořádku spíše jsem pociťovala svědění zvenku tak jsem si koupila mastičku canesten mazala jsem to svědění ustalo ale bolest trvá. Prohlídka jsem se zrcadkem se světlem abych měla jistotu.. nenasla jsem žádné puchýřky nebo něco takového vše čisté ale všimla jsem si že poševní hráz je mírně popraskaná nebo jsou tam trhlinky, a když se dotknu bolí to. Cim by to mohlo být? Po sexu? Nebo je to něco závažného? Máte s tím zkušenost? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
2.9.17 21:54

Tohle asi spíš vyřeší váš gynekolog… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.21 20:29

Zdravím, už nějaký ten pátek mám nejspíše kvasinky (nevěděla jsem o nich že to jsou ony), koupila jsem si proto Canesten combipack GYN. Tabletu jsem si normálně zavedla, ale jelikož jsem ještě toto nikdy neměla zkusila jsem i tu mastičku, která má prý pomoct. Když jsem si to tam dole namazala ne že to jenom pálelo ale ono to i v záškubech hrozně zaštípalo že pokaždé zaskuhrám a vyskočím bolestí. Co mám prosím dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí