Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rekla bych ze bez menstruace to pujde horko tezko, jestli doktor odklada operaci kvuli decku, tak by to otehotneni asi mel resit. A me by spis zajimala otazka, jestli se ti v brise neco nesemele, kdyby si byla tehotna a pred tim nebyla na ty operaci, precijenom se tam vsechno rozpina a natahuje. Nevim, mela bych strach.
Jestli nemáš 3 roky menstruaci a třeba celou dobu nekojíš, aby pro to byl důvod a doktor to neřeší, tak bych hledala jinýho doktora, aby ti to dal do kupy.
Zkoušela jsi pro jistotu těhotenský test? Asi ty nevolnosti nebudou od toho, ale pro jistotu…
ahoj, chtělo by to více informací
a nechci být rejpavá, ale líp by se to chápalo, kdybys nějak oddělovala jednotlivé myšlenky, třeba tečkou, nebo čárkou ![]()
co ti chce gynekolog operovat? jak řeší to, že nemáš MS? tu LPS ti dělali kvůli neplodnosti, nebo kvůli té bolesti? Nebo ta bolest začala až po té operaci?
bez menstruace asi neotěhotníš, je potřeba v první řadě udělat něco s tím. Za stávající situace bych na operaci klidně šla, plodnost se může řešit potom.
Ahojky děvčata 2.11,2009 sem byla na laparaskopické opertaci měla sem srusty po slepem střevě a male panvi a byla sem na chyrugii a na urologii tam mi nic nenašli pořad mě poboliva levy pobřišek a 4 tydný mám raní nevolnost ktera trva 2 až 3 hodiny gynegolog mi řekl že je to na operaci ale že mi ji dělat nemohou že chceme 2 děcko poradte mi co mam dělůat abych se bolesti zbavila a kdy mohu otěhotnět když sem neměla mesturaci 3 roky jak si vypočitam plodne dny moc děkuju za rady