Špinění uprostřed cyklu

19
6.2.10 11:49

Špinění uprostřed cyklu

Ahoj, mám takový problém, včera jsem začala špinit (takový tmavě hnědý výtok, ne čerstvá krev). Beru HA a do menstruace mi zbývá ještě týden.Jinak žádné potíže nemám.Pokud to do pondělí nepřestane, zavolám doktorce, tak se chci zeptat jestli někdo nemáte podobnou zkušenost, popř. co s tím? Nikdy předtím se mi to nestalo. Díky za rady. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30306
6.2.10 11:54

Mě se to stává celkem pravidelně a po dvou třech dnech to přestane. Zjišťuju, že se mi to objevuje v době, kdy by normálně proběhla ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.10 12:53

Mě se to teď stalo taky a bylo to v době ovulace. Ale HA neberu.

• Citovat
  • Upravit
191
6.2.10 14:25

Také se mi to občas stává. Nebyla vynechána jedna pilulka někdy před tím? Já občas zapomněla vzít prášek a pak se mi špinění objevilo už o několik dní dřív, než přišla menstruace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30306
6.2.10 15:23

Mě se to objevuje a to jsem zatím žádnou nevynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.2.10 16:07

Mě se to stalo poprvé..a prášky beru do středy a MS má přijít až příští sobotu…podle mě z toho ale menstruace nebude..no nic, uvidíme. Děkuji moc za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.11 22:32

Ahoj Holky, já sice těhotná ještě nejsem ale mám stejný problém,beru HA, od 17let a asi mi nikdy žádná pořádně nesedla, bo se mi vždycky za nějaký čas objevilo špinění mezi cyklem, tak se udělaly testy a pak se HA vyměnila… ted jsme vysazovali nedavno hormony na štítnou žlázu, udělala se mi na vaječníku malá cystička a mam necely rok nohou HA ale nízkodávkovou a je to 3měs. co zase mezicyklem v polovině špinim, šla jsem s tim na gyndu, ale moc moudra nejsem udelal testy pichnul mi injekci a prislo mi ze se mu to nejak nezda, mela jsem pred tim zanet, tak se bojim co a jak… vysledky budu mit cca za 14dni a napadaji me hruzostrasne veci… poradí někdo? :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.11.11 21:28

Ahojik,tak to mám stejný problém :( ha beru od 17let skoro 10let vyměnila jsem několik HA a stejně byl klid jen na chvíli tak jsem to vysadila a i když je to skoro pátý měsíc tělo se pořád chová jako by HA bralo, špiním přesně jako u HA a přesně v polovině cyklu, testy byly naposledy v pořádku dle mě mám asi rozhozené hormony. Nebo nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí