Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám takový problém, včera jsem začala špinit (takový tmavě hnědý výtok, ne čerstvá krev). Beru HA a do menstruace mi zbývá ještě týden.Jinak žádné potíže nemám.Pokud to do pondělí nepřestane, zavolám doktorce, tak se chci zeptat jestli někdo nemáte podobnou zkušenost, popř. co s tím? Nikdy předtím se mi to nestalo. Díky za rady. ![]()
Mě se to stává celkem pravidelně a po dvou třech dnech to přestane. Zjišťuju, že se mi to objevuje v době, kdy by normálně proběhla ovulace.
Mě se to teď stalo taky a bylo to v době ovulace. Ale HA neberu.
Také se mi to občas stává. Nebyla vynechána jedna pilulka někdy před tím? Já občas zapomněla vzít prášek a pak se mi špinění objevilo už o několik dní dřív, než přišla menstruace ![]()
Mě se to stalo poprvé..a prášky beru do středy a MS má přijít až příští sobotu…podle mě z toho ale menstruace nebude..no nic, uvidíme. Děkuji moc za názory ![]()
Ahoj Holky, já sice těhotná ještě nejsem ale mám stejný problém,beru HA, od 17let a asi mi nikdy žádná pořádně nesedla, bo se mi vždycky za nějaký čas objevilo špinění mezi cyklem, tak se udělaly testy a pak se HA vyměnila… ted jsme vysazovali nedavno hormony na štítnou žlázu, udělala se mi na vaječníku malá cystička a mam necely rok nohou HA ale nízkodávkovou a je to 3měs. co zase mezicyklem v polovině špinim, šla jsem s tim na gyndu, ale moc moudra nejsem udelal testy pichnul mi injekci a prislo mi ze se mu to nejak nezda, mela jsem pred tim zanet, tak se bojim co a jak… vysledky budu mit cca za 14dni a napadaji me hruzostrasne veci… poradí někdo?
![]()
Ahojik,tak to mám stejný problém
ha beru od 17let skoro 10let vyměnila jsem několik HA a stejně byl klid jen na chvíli tak jsem to vysadila a i když je to skoro pátý měsíc tělo se pořád chová jako by HA bralo, špiním přesně jako u HA a přesně v polovině cyklu, testy byly naposledy v pořádku dle mě mám asi rozhozené hormony. Nebo nevím ![]()