Bulka na vnitřní straně stehna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
26.1.10 11:09

Bulka v třísle

Ahoj holky mám takový problém. Včera jsem si našla bulku na vnitřní straně stehna, Jsem 8 měsíců po porodu, myslíte že to s tím může nějak souviset, nebo měla jste některá taky takový problém? Za týden jdu k doktorovi na pravidelnou prohlídku, tak se mu budu muset svěřit, doufám že to není nic vážného. Antikoncepci neberu. Nevím co to může být. Děkuji za všechny rady a odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
26.1.10 11:20

Ahoj, já to měla přímo v třísle, byla to tuková buňka, stejnou jsem měla i na hlavě, o tom už tu diskuse někde byla… :nevim: . Ale třeba je to něco úplně jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.10 11:56

Ahoj a byla jsi s tím u doktora nebo to samo zmizelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
26.1.10 14:34

ahoj, byla jsem s tím u doktora, protože jsem měla strach, co to je… Poslali mě na sono či co (už si to moc nepamatuju :oops: ), jak v těch tříslech tak na hlavě mi to rozřízli a bulku vyndali. Nijak neškodí, ale může začít hnisat a pak je to špatné…
Uvidíš, třeba je to něco jiného a zmizí ti to samo, ale doktora bych se určitě zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.10 14:52

Díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
26.1.10 17:01

Není zač, držím palce,ať je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.10 14:33

Může to být třeba jen zvětšená uzlina, kdysi jsem to ukazovala doktorce a jednalo se o uzlinu. Někdy je mám zvětšené a někdy normální, ale raději bych to mudr. ukázala, víc hlav, víc ví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbora592Brno
4.4.12 14:56

Bulku jsem jednou měla také. Hledala jsem všude možně na internetu, co by to mohlo být. Nakonec jsem si koupila 3% peroxid vodíku a potírala si sním bulku. Bulka po čase zmizela, ale zůstala mi tam malá jizvička.

• Citovat
  • Upravit
1400
4.4.12 15:01
@mumisek píše:
Může to být třeba jen zvětšená uzlina, kdysi jsem to ukazovala doktorce a jednalo se o uzlinu. Někdy je mám zvětšené a někdy normální, ale raději bych to mudr. ukázala, víc hlav, víc ví :wink:

Mumisku a resila to doktorka nejak, nebo se to nechava byt? Mam dlouhodobe problem s trislem, mam pocit, ze je tam malinka boule, ale boli me to az smerem do bricha, do stehna a nahoru na kycel…na gynde mi rekli, ze to vypada na kylu, ale spis natazenou (to teda nevim z ceho)a ze mam 3 mesice cekat, jestli to prestane bolet… Ze by se mne chtelo k obvodakovi, aby me tam otlapkaval… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.4.12 18:36

U mně to byla jen zvětšená uzlina, nijak se to neléčilo, vymizela sama. S kýlou by se mělo jít asi k chirurgovi, on to rozezná líp podle pohmatu. Jestli to bolí, tak bych tam asi zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.7.23 13:22

Tvrdá bulka na vnitřní straně stehna

Zdravím, chtěla by jsem se zeptat. Na vnitřní straně stehna se mi včera vytvořila bulka, která je hmatatelná, tvrdá a okolí je červeně zbarvené a horké. Hledala jsem na internetu a musím říci, že výsledky mě vcelku vyděsili a tak píši sem pro radu. Jestli s tímto nemáte někdo zkušenosti a popřípadně co by to mohlo být, jestli je to závažné či nikoliv. Je možné že je to třením ale to by tam nevznikla ta bulka nebo snad ano?
Ještě jsem přemýšlela jestli to nemůže být způsobeno i hormonální antikoncepcí, kterou už beru rok.
Pokud píšu nesmysly omlouvám se ale mám strach jestli to není něco vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí