Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nemuzes byt tehotna? Ja mela neco podobneho na zacatku tehotenstvi ![]()
no musím říct že já sem něco takového měla taky na začátku těhu ![]()
Jejda holky nestraste me… malymu je teprve pul roku…
Ja takovej vytok na zacatku tehu mela taky. Tenhle je takovej vic taznej.. nekdy to natahnu i na nekolik cm.....
Testuju pro jistotu prubezne, pac neberu zadny prasky a tehotna snad nejsem… naposledy jsem testla v sobotu a negativni…
Ms sice nedorazila, ale z toho si hlavu nedelam, protoze pri tom kojeni je to vselijaky. Ja si spis myslim, jak se to tam asi nejak pripravuje…
Kojení není antikoncepce,ani v prvním půlroce.Já jsem otěhotněla při kojení,kojila v průběhu těhotenství a malou kojím stále..
Moje mamka taky tak a ta otěhotněla v prvním půlroce od porodu.
Jani, to ja vim, ze kojeni neni antiko a ze se da i presto otehotnet.
Jen jsem chtela vedet, jestli se nekdo taky setkal po prichodu prvni MS s takovym hlenem ci vytokem, nebo jestli se mam bat nejakeho zanetu, nebo tak. ![]()
Ahoj, tak jen pro ty, ktere treba budou v budoucnu hledat v diskuzich neco podobneho… Ms jsem normalne dostala asi s tydennim zpozdenim, coz je pri kojo normalni…Nic zanetu nenasvedcuje, takze ten hustej bilej hlen je snad normalni, jak se to v brise dostava zas do normalu.. tak asi tak.. treba pro pristi generace ![]()
@fellix píše:
Ahoj holky,chtela bych se zeptat, jestli jste nektera mela nebo mate neco podobneho. 12.12. jsem dostala prvni MS po porodu. Byla dost kratka (3 dny z toho ten treti uz jen spineni). Coz to me nijak neprekvapuje, protoze kojim, tak je mi jasny, ze to bude haprovat. Ted uz ale mam 14 dni takovej hustej a hodne taznej hlen… rekla bych teda, ze je to spis hlen nez vytok. S vytokama zkusenosti mam, ale tohle je takovy hodne tazny… napred jsem si rikala, ze je to treba ovulacni hlen, jak se mi vraci vse do normalu.. ale fakt je, ze je to na ovulacni hlen moc husty a bily. Navic mam proste ted tech 14 dni neustale mokro na kalhotkach.. Sotva rano vstanu, uz se to spusti… Nijak to nesvedi ani neboli. Trochu me picha v podbrisku, ale gyndar rikal, ze to budu citit, jak se to vsechno obnovuje. Jen ten hleno vytok me teda dost prekvapil
Diky za odpovedi.....
Nezazila jste to nektera… kdyz se vam po porodu vracelo vse do normalu?
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat, jestli jste nektera mela nebo mate neco podobneho. 12.12. jsem dostala prvni MS po porodu. Byla dost kratka (3 dny z toho ten treti uz jen spineni). Coz to me nijak neprekvapuje, protoze kojim, tak je mi jasny, ze to bude haprovat. Ted uz ale mam 14 dni takovej hustej a hodne taznej hlen… rekla bych teda, ze je to spis hlen nez vytok. S vytokama zkusenosti mam, ale tohle je takovy hodne tazny… napred jsem si rikala, ze je to treba ovulacni hlen, jak se mi vraci vse do normalu.. ale fakt je, ze je to na ovulacni hlen moc husty a bily. Navic mam proste ted tech 14 dni neustale mokro na kalhotkach.. Sotva rano vstanu, uz se to spusti… Nijak to nesvedi ani neboli. Trochu me picha v podbrisku, ale gyndar rikal, ze to budu citit, jak se to vsechno obnovuje. Jen ten hleno vytok me teda dost prekvapil
Nezazila jste to nektera… kdyz se vam po porodu vracelo vse do normalu?
Diky za odpovedi.....