výtok v těhotenství

5679
14.1.10 18:13

výtok v těhotenství

Ahojte, může mi někdo poradit pokud má stejný problém jako já? Jsem už 36tt a mám takový bělavý výtok.. Doktor mi k tomu nic víc neřekl než, že pokud to nesvědí, nepálí tak je vše ok… Chtěla jsem začít používat olejíček na masáž hráze a tam jsem se dočetla, že při výtoku jej nesmím.. Poradí mi někdo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
351
14.1.10 18:18
MišelkaX píše:
Ahojte, může mi někdo poradit pokud má stejný problém jako já? Jsem už 36tt a mám takový bělavý výtok.. Doktor mi k tomu nic víc neřekl než, že pokud to nesvědí, nepálí tak je vše ok… Chtěla jsem začít používat olejíček na masáž hráze a tam jsem se dočetla, že při výtoku jej nesmím.. Poradí mi někdo? :roll:

Ahojky,

ja ten vytok mam cele tehotenstvi a uz me pekne stve :zed: ale muj lekar mi rikal, ze pokud nesvedi, nezapacha a je jen bily, tak je vse v poradku, ze to patri mezi znamky tehotenstvi a dokonce mi rikal jakou ma funkci, ale to uz si nepamatuju, protoze mi to rikal nekdy v 8tt :D Kazdopadne mi poradil Rosalgin na vyplachy a hodne se mi to tim zmirnilo, nebo spis se vycistis a netece ho pak tolik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.1.10 18:31

ja myslim, ze to neni zadny patologicky vytok.. ja ho mela taky cele tehu, hraz jsem masirovala…
Je to neprijemny, jak ma clovek neustale na kalhotkach mokro.. ale myslim, ze je to normalni.. preju zdravy miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.1.10 19:45

Děkuji za radu, super :kytka: .. na ten rosalgin se zeptám a vyzkouším.. ale pokud je to v těhotenství normální tak se aspon nemusím ničeho bát.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
14.1.10 21:45
MišelkaX píše:
Děkuji za radu, super :kytka: .. na ten rosalgin se zeptám a vyzkouším.. ale pokud je to v těhotenství normální tak se aspon nemusím ničeho bát.. :-)

Urco se neboj. Pisou o tom i na webu, ze to patri mezi priznaky :) Jinak s tim Rosalginem, zeptej se urcite sveho lekare, protoze v pribalovem letaku tam pisi, ze tehotne to maji pouzivat jen po porade s lekarem nebo tak neco.. ale to asi pisi u vseho, kdyz se to tyka tehulek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.1.10 21:54

hele ze mne tekl „jogurt“ cele tehu, nic to neni fakt nebooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.1.10 08:28

No já to mám spíše takový vodnatý… pak až mi bude třeba prosakovat plodová voda, tak se bojím že to ani nepoznám :-) … ale doktor říkal, že když to opravdu nesvědí, nepálí tak je to ok… Teď jsem byla stejně na stěru tak uvidíme jaké budou výsledky.. Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.10 14:54

To ja mam take ale po styku s pritelem se objevil slabsi krvavy vytok hrozne sem se vydesila protoze sem uz v 9 mesici tak to nejak nechapu.ma nikdo podobny pripad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí