Pálivý výtok v těhotenství

238
20.1.10 19:24

Pálivý výtok v těhotenství

Potřebuji pomoct, celý těhu mě trápí pálivý výtok a jelikož většina mastiček je v těhu zakázaná, tak fakt nevím, jak se toho zbavit. Jsem v 4. měsíci a nerada bych ještě dalších 5 měsíců trpěla jak zvíře. Poradíte někdo nějaký přírodní lék? Moc předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.1.10 19:32

A doktor tomu říká co? Měl by udělat výtěr a podle výsledků nasadit léčbu - záleží, o co jde. Já měla problémy s kvasinkami na začátku těhotenství 2× a pokaždé mi dal globule na zavádění. Výtok mám teda pořád, mívám ho i mimo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
20.1.10 19:33

Ahoj,
a u doktora jsi byla?Palivy vytok neni jen tak a sama bych ho nelecila,kor v tehotenstvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.1.10 19:41

Doktor udělal stěry a říkal, že je to normální. Doporučil Vitagy ce (ten nemůžu nikde sehnat). Jinak před těhu jsem výtokama trpěla taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.1.10 20:08

Mě teda dali na gyndě čípky a potom i antibiotika a to jsem měla jen nepálivý výtok. Určitě by ti měli něco dát 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.1.10 20:17

A nemáš parfemovanej toaleťák? Já to měla z toho a než mi to došlo, používala jsem ho asi ještě měsíc, pak jsem ho přestala používat a okamžitě to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.1.10 20:22

Můžeš si zkusit udělat výplach Rosalginem a třeba koupit gel na intimní hygienu (já mám tento a už problémy nemám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.1.10 20:28

ja mazala canestenem, jinak se nedalo..ten to udrzoval v mezich..taky jsem mela macmiror globule a pod…ale to zabralo na tyden vzdycky…jinak doporucuje se z prirodnich..umyvat se octovou vodou - zmirnuje svedeni a paleni a zabiji kvasinky…jist probiotika…vyborny je mistne i bily kvalitni jogurt :wink: na noc zavest nebo pri sexu..fantazii se meze nekladou :)
vyse zmineny rosalgin me nezabira…naopak me to po nem pali jak hrom…ale kazdy jsme jiny..chce to zkouset..drzim palec..snad neco zabere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.1.10 20:31

Ještě se dají koupit lactobacily na zavádění, tím se taky nic nepokazí a nejsou na předpis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
20.1.10 21:14

Taky jsem měla v těhu tablety na zavádění a canesten krém. A nedoporučuje se umývat tekutým mýdlem. Dokonce mi řekl, že ani těma speciálníma gelama na intimní hyg. Mýt jen dětským nebo glycerinovým mýdlem. Pomohlo mi to a bylo po problémech až do konce těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.1.10 23:24

ahoj jás i veškeré výtoky a mykozy vžd yléčím tea tree oil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
21.1.10 16:56

Mně nakonec pomohl kokosový olej. Má tuhou konzistenci, u stříkačky jsem upilovala hrot, nacpala jsem do ní olej a na noc zaváděla a hlavně je potřeba ho přijímat i vnitřně - třeba lízat z prstu. Obsahuje kyselinu kaprylovou, která zabíjí kvasinky. A omezit sladký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí