Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Chtela bych se zeptat, jesli byl nekdo z vas ve Francii v Cannes (nebo blizkem okoli) s ditetem na dovolene. Pokud ano, mate nejake tipy? Jsou ve meste nebo v okoli nekde detska hriste nebo neco zajimaveho, co bavilo vase deti?
Byli jsme na druhé straně Riviéry, kousek do Montpellier ve skvělé chatičce v luxusním kempu a bylo to geniální - v září - teplo, bazén, speciální bazén pro děti - venkovní i vnitřní, atrakce pro děti, hřiště… spoustu rodin s dětmi, mohu jen doporučit.
Byli jsme tady:
Tak třeba přímo na promenádě jsou pro deti atrakce - prulezky, houpačky, kolotoč, autickova draha… prcka jsme od tam nemohli dostat.
Jinak cannes se mi moc nelíbilo, takove rozlehle, průmyslové. na dovolenou doporučuji spis Nice.
Tak nas se Cannes prave moc líbilo, jen jsem tam byla minule bez dítěte a nenapadlo me koukat po hřištích. Diky moc za info. Jedeme v sobotu a uz se nemůžu dočkat. Francouzskou riviéru miluju ![]()
Dekuju, ale my uz ubytovani davno mame. Slo mi jen o tipy, co jste s detmi v Cannes a okoli podnikali, krome hrani na plazi. Jestli je tam ve meste nejake opravdu hezke hriste nebo jestli jste treba nekdo byli v Oceanariu a pod.