Cannes s dítětem (2 roky)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2078
30.9.13 14:43

Cannes s ditetem (2 roky)

Ahoj. Chtela bych se zeptat, jesli byl nekdo z vas ve Francii v Cannes (nebo blizkem okoli) s ditetem na dovolene. Pokud ano, mate nejake tipy? Jsou ve meste nebo v okoli nekde detska hriste nebo neco zajimaveho, co bavilo vase deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
820
30.9.13 15:35

Byli jsme na druhé straně Riviéry, kousek do Montpellier ve skvělé chatičce v luxusním kempu a bylo to geniální - v září - teplo, bazén, speciální bazén pro děti - venkovní i vnitřní, atrakce pro děti, hřiště… spoustu rodin s dětmi, mohu jen doporučit.

Byli jsme tady:

http://www.leserignanplage.com/camping-plage/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.9.13 15:37

Tak třeba přímo na promenádě jsou pro deti atrakce - prulezky, houpačky, kolotoč, autickova draha… prcka jsme od tam nemohli dostat.
Jinak cannes se mi moc nelíbilo, takove rozlehle, průmyslové. na dovolenou doporučuji spis Nice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
30.9.13 18:04

Tak nas se Cannes prave moc líbilo, jen jsem tam byla minule bez dítěte a nenapadlo me koukat po hřištích. Diky moc za info. Jedeme v sobotu a uz se nemůžu dočkat. Francouzskou riviéru miluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
1.10.13 15:26

Dekuju, ale my uz ubytovani davno mame. Slo mi jen o tipy, co jste s detmi v Cannes a okoli podnikali, krome hrani na plazi. Jestli je tam ve meste nejake opravdu hezke hriste nebo jestli jste treba nekdo byli v Oceanariu a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí