Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Leentilkaa Tak to jo, tady aquapark není, ale je právě přímo v Caorle a to je jen 5 km, takže to se dá. Jinak tady je dětský bazén, jsou tu prolézačky a houpačky pro děti a 3 minuty chůze od apartmánů je takový malý lunapark jsou tam nafukovací skákadla pro děti a různé atrakce. Na náměstí je kolotoč. Naše děti si to opravdu užili. Už to bude ale 2 roky co jsme tady byli, takže se toho mohlo i hodně změnit. Ale každý to tady pro děti doporučuje právě že je tady klid. V tom komplexu těch apartmánů a vilek to prostě po 10 večer utichlo a bylo klid. My jsme vždycky seděli večer seděli venku na zahrádce a užívali si to ticho. ![]()
@Petrlis já myslela že ten vás apartmán je taky přímo v Caorle
se v tom zamotávám vybírám přes invii a tam ani ta caorle nejde oznacít je to jako veneto a nachází to i všude okolo
Přímo je to Caorle Altanea, je to od města Carle 5 km. Je to vlastně takové předměstí Caorle.
Ahoj tak kouká, že se tu řeší Caorle. musím říct, že tam bylo super. Bazen super a more krasne teplé, dováděli jsme tam všichni jak děcka když byly vlny
![]()
Jinak musím teda ještě poděkovat za všechny informace co jste mi tu před odjezdem řekli.
Byla bych moc ráda, kdyby mi někdo zodpověděl otázky k oblasti Altanea. Ten vláček - dá se s ním jet s kočárkem? Máme golfky. Chodit pěšky k moři se nám moc nechce, máme syna 2,5 a dceru 1 rok nechodící. Jak časlo jezdí, od kolika do kolika hod.?
Dále k apartmánům - nechceme ten apartmán dvoupatrový - kvůli schodům - děti tam neohlídáme. Našla jsem, že je možnost i jednopatrový apartmán - ten je ale v třípatrové budově. Doporučili byste ho? Jsou i apartmány v přízemí?
Plážový servis - máme si ho zaplatit v cestovce rovnou nebo až na místě? Jsou už předem daná místa u moře? Nebo každý den kdo přijde, tak si vybere místo…
Děkuji moc za případné odpovědi.