Capáčky do školky - kloužou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
27.9.16 08:31

Capáčky do školky - kloužou

Zdravím všechny
synovi jsem do školky koupila capáčky Fiorino. Už po necelých 2 týdnech přišla paní učitelka s prosbou, ať mu dáme „normální“ přezůvky, že tyhle kloužou. Protože bych mu chtěla dávat barefoot styl a navíc u normálních přezůvek byl vždy problém s jeho vysokým nártem, koupila jsem gumový ABS protiskluz a aplikovala na podrážku. Jenže už první den mu VŠECHNY tečky a čárky, které jsem namalovala, na koberci opadaly :-( Takže paní učitelka byla ještě „nadšenější“, ale hlavně jsem nevyřešila problém s klouzáním. Zdršňovat povrch mi připadá jako zbytečné, jednak bych je asi rychle prodřela když je má jen 2 týdny a kloužou, navíc jsou na nich zespodu našité drsné plošky, ale evidentně to nestačí. Máte nějaké zkušenosti s ABS? Je normální že to na kůži nedrží nebo mám špatnou kvalitu?
Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
27.9.16 08:34

Kůže klouže. Lepší jsou capáčky s gumovou podrážkou, třeba Tikky a poslední dobou jsem slyšela i o dalších značkách, které to nabízejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85261
27.9.16 09:00
@Etcetera78 píše:
Kůže klouže. Lepší jsou capáčky s gumovou podrážkou, třeba Tikky a poslední dobou jsem slyšela i o dalších značkách, které to nabízejí

Nemas prosim nejaky odkaz? Potrebujeme do skolky gumovou podrazku, protoze chodi do koupelny a pak maji mokre ponozky. Papuce musi mit tim padem porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.9.16 09:46

Já teda nevím, ale capáčky mi vůbec nepříjdou jako vhodná obuv do školky :nevim: u nás musí děti mít pevnou obuv. Dcera má nemosné nohy a kupuju jí místo bačkor sandálky s pevnou patou a měkkou špičkou. Barefoot je fajn, ale ne vždy vyhovuje. Do školky bych rozhodně pořídila pořádnou botu a bare si nech na doma/ven…Ono taky se může stát, že se prcek v capáku zraní a školka od toho dá ruce pryč, protože neměl pevnou obuv…(teda aspoň u nás to takto je ve školním řádu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.9.16 09:49

@Shari81 Ve školce tráví víc času než doma, je důležité mít zdravou botu a za mě to je barefoot. Každého věc, já už bych ale klasickou bačkoru dítěti nedala. Nejde jen o podrážku, ale špičky jsou úzké. A syn má opradu vysoký nárt, takže i kdybych mu chtěla dát normální bačkory, tlačí ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.9.16 09:56

@Livvka pokud nenakdeš odpovídající barefoot, tak širší jsou fare, taky je malý kupuju, má vysoký nárt aširší nohu. Ty klasický jí prostě nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.9.16 10:05

@Livvka já proti BARE nic nemám, jen mi to nepříjde jako vhodná obuv zrovna do školky…jinak se dají sehnat boty širší a pro vysoký nárt..zkuste pohledat ve zdravotnické nebo ortopedické obuvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
27.9.16 10:13

Bačkůrky Fare mají opravdu vysoký nárt a širokou špičku, vyzkoušeli jsme několikery bačkůrky a tyhle byly fakt nejpohodlnější. Přikláním se k tomu, že kožené capáčky do školky nejsou nejvhodnější, v koupelně je pořád nacákáno a mokro, chce to něco, co tu vodu nesaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
27.9.16 10:21

@Livvka zkus se podívat na bačkůrky Pathik, vypdají podobně jako klasické bačkůrky, ale jsou BF, mají tenkou podrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
27.9.16 10:41

ABS bych řekla, že bude spíš držet na ponožkách. Na té hladké kůži moc ne. Dcera má do školky Tikki. Ještě jsou fajn Pathik shoes, vypadají jako klasické bačkory. Pak někdo ve skupině chválil Béďa bačkory, konkrétně plátěnky. Dají se koupit ještě přezůvky v Decathlonu. Dcera má capáčky Afelo, nemají úplně hladký povrch a ani na plovoučce nekloužou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.9.16 11:01

@blumen http://www.bosonozka.cz/…do-skolky-2/ - Tikky, http://www.bosonozka.cz/pathik/ - Pathik

Jinak capáčky na gumě má nově Dadoos a ještě někdo…ale capáčky už moc nesleduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85261
27.9.16 12:17

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

Moc dekuji! Ty vypadaji dobre :-) ja byla nucena koupit neco narychlo v deichmanu, ale koupim nove co nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
27.9.16 21:19

A co cvicky z Decathlonu ?
Jsou latkove, krasne ohebne, zespodu maji takove gumove polstarky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85261
28.9.16 07:32

@monika215 u nas musi byt podrazka gumova po cele delce, kvuli te vode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85261
29.9.16 10:24
@Etcetera78 píše:
@blumen http://www.bosonozka.cz/…do-skolky-2/ - Tikky, http://www.bosonozka.cz/pathik/ - PathikJinak capáčky na gumě má nově Dadoos a ještě někdo…ale capáčky už moc nesleduju

Bohuzel nemaji nikde nasi velikost :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect