Capáčky Lodger - podivné velikosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mischae
5.10.21 11:46

Capáčky Lodger - podivné velikosti

Dobrý den,
koupila jsem malému capáčky Lodger. Kvalitou a zpracováním úžasný, ale malému jsou 2 měsíce a i když je drobek, už jsou mu capáčky ve velikosti 0-3m úplně malé. Jelikož jsou fakt dobré, chci je koupit znova ve větši velikosti, ale teď teda váhám, jestli v té další velikosti 3-6měsíců nebo rovnou ty 6-12 měsíců. Co myslíte? Zase v té největší zimě už mu bude půl roku… Není to levná sranda, tak aby je zase neměl 3× na sobě🙄.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76123
5.10.21 11:55

@Mischae myslíš, že v půl roce bude chodit? za mě jsou capáčky předražený nesmysl, levnější a praktičtější jsou teplé ponožky - venku bude beztak v kočárku a ve fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischae
5.10.21 11:58

@stinga
Děkuji za názor, mně právě ty capácky přišly super, že jsou opravdu hodně teplé, silné fleecové. Přišly mi prima i do nosítka, kdy miminku koukají nožky, tak aby je měl v teple…

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
5.10.21 11:59

Jednak bych nešla podle měsíců, ale tu nohu prostě změřila. Ale nevím, na co ve dvou měsících capáčky, po venku asi ještě nepobíhá, ne? :D

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
5.10.21 11:59
@Mischae píše:
@stinga
Děkuji za názor, mně právě ty capácky přišly super, že jsou opravdu hodně teplé, silné fleecové. Přišly mi prima i do nosítka, kdy miminku koukají nožky, tak aby je měl v teple…

Jo do nosítka se nějaký návlek hodí, to jo :).

• Citovat
  • Upravit
mackA159
5.10.21 12:02

Kup z druhý ruky, a problém vyřešen :mavam:

• Citovat
  • Upravit
76123
5.10.21 12:14

@Mischae jo v nosítku ty nožky trčí, to máš pravdu - to asi chce něco víc, jak ponožky - já jsem nenosila, jelikož trpím na páteř, tak mě napadl jen kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.10.21 12:17

Musíš u nohu změřit a podle toho ne podle měsíců to vůbec nemusí odpovidat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7673
5.10.21 12:34

Koukni na fler, tam hodně šijou a fajné jsou do nosítka softshellové s fleesem. A ušijí podle míry nohy.
např. https://www.fler.cz/…erna-7793276
Máš to podle délky nožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.10.21 12:36

Když koupíš moc velké, zase mu budou padat z nohy :nevim: Vzala bych 3-6 s tím, že případně dokoupíš pak větší. Takhle maličkým dětem holt rostou nohy rychle. Ostatně to pak poznáš s nákupem bot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
5.10.21 12:37
@stinga píše:
@Mischae jo v nosítku ty nožky trčí, to máš pravdu - to asi chce něco víc, jak ponožky - já jsem nenosila, jelikož trpím na páteř, tak mě napadl jen kočárek

Já zas nenosila v zimě, protože jsem se bála, že spadnu na ledu a to dítě zabiju
A na jaře stačily tlusté ponožky.

• Citovat
  • Upravit
Mischae
5.10.21 13:00

@Kolicek95
Já až bude náledí tak také nosit nebudu, myslela jsem ještě teď než napadne sníh a zároveň už bude zima. ;)

• Citovat
  • Upravit
Mischae
5.10.21 13:01

@ludmilaadamkova
Kupovala jsem na Ondálku a tam bohužel nepíšou velikost v centimetrech, kolik ty capáčky mají, mají tam uvedené pouze ty měsíce :-(

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
5.10.21 13:04

@Mischae Zkus se s nima spojit.. tohle je fakt naprd a nebo podívej na ten Fler já koukala a jsem nadšená až budu kupovat nové nepromokavé kalhoty tak to zkusím tam

Jinak když už tamty jsou malé vzala bych ob číslo výš to bys měla zase na chvilku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat