Módní poradna
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Módní poradna
Ahoj, k těmhle botám slimky cca 5 cm nad kotník. Jaké prosím ponožky, jestli vůbec? Díky za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Žádné nebo max tělové silonky. Když extravagantní tak to bys musela být celá. Ale vlastně nemusela, viděla jsem kytickovane ponožky v lodičkách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si dokazu predstavit, ze klidne neco takovyhleho, proste v bote normalni ponozka a nahore nejaka krajka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych asi volila ty klasické ponožky do balerín, aby nebyly vidět, nebo bych je nosila k černým silonkám a sukni… ale jsem módní usedlík, takže netuším, jak by to správně mělo vypadat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď bych si pořídila delší kalhoty, nebo teda silonové podkolenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Balerinkove ppnozky, silonkove ponozky, krajkove ponozky, cerne silonky, nebo odvaznejsi vzorovane normalni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teeda ty jsou super ![]()
Já jsem asi hovado, já bych si vzala obyčejné černé kotníkové ![]()
Ale jinak se přikláním k těm černým krajkovým, to by mohlo vypadat pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darkandeep píše:
Teeda ty jsou super
Já jsem asi hovado, já bych si vzala obyčejné černé kotníkové
Ale jinak se přikláním k těm černým krajkovým, to by mohlo vypadat pěkně.
takový normální docela humpolácký boty, kočkopes - pánský důchodcovský boty s kramflekem - taky bych si vzala normální fusky
a vůbec si nedovedu představit být v tom naboso
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco, co není vidět. Mně osobně se ekluje, když z bot lezou nízké ponožky a nebo jsou klasické.
Snesu to max na sport.
Super pevné a držící ponožky jsem koupila v Lidlu před dvěma týdny, nejsou úplně silonkové, ani bavlna. Drží a nejsou vůbec vidět. Navíc tohle je vyšší bota a dobře se to skryje.
Dej fotku, jak to vypadá na noze s těmi slimkami, už jsem po nich taky pokukovala ![]()
Edit…já osobně teda považuju za hezký mít holé kotníky a úzké kalhoty nad. Dlouhé nohavice jsou pro staré báby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já nevím jestli je pořídím
nosila jsem stejně před 20 lety a to se k nim nosily zvonáče
jenže když už je chladno, tak ta noha docela ofoukne. Mám dlouhý nohy takže nic ke kotníkům nedej bože aby mi to bylo pod kotníky
asi půjdu rovnou do nízkých kozaček…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cattus hele ja treba muzu mit holy kotniky jen v super horkym lete, jinak nastydnu a mam pak v haji mocak… takze vecne veku i v lete chodim v ponozkach a i ty kotnikovy mam tak aby sly nad kotnik a mezi tim jen kousililinek holy kuze a pak kalhoty. I k sukni nosim kecky a v nich ponozky a proste kombinuju barvu ponozek se sukni no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit