Módní poradna
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bubla Bůčková píše:
Holky já nevím jestli je pořídímnosila jsem stejně před 20 lety a to se k nim nosily zvonáče
jenže když už je chladno, tak ta noha docela ofoukne. Mám dlouhý nohy takže nic ke kotníkům nedej bože aby mi to bylo pod kotníky
asi půjdu rovnou do nízkých kozaček…
kalhoty kupuj v panskym..i tam se delej slim a super slim strihy a v delce 34" to je i nam zirafam
mam velikost zadku v damskym 40/42 a kupuju si bezne pansky 32" sirka a 34" delka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tělové silonové za mě nebo bez ponozek.. já teda s ponožkama silonovým a nebo krajkovyma trpím na odřené paty.
- Citovat
- Upravit
@Leenvecka píše:
kalhoty kupuj v panskym..i tam se delej slim a super slim strihy a v delce 34" to je i nam zirafammam velikost zadku v damskym 40/42 a kupuju si bezne pansky 32" sirka a 34" delka.
Hele to mě nenapadlo
jen mám teď velikost 36,tak časem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
Tělové silonové za mě nebo bez ponozek.. já teda s ponožkama silonovým a nebo krajkovyma trpím na odřené paty.
Jasan silonove mám s příměsi bavlny i do těch balerín a prostě pak rovnou kozačky. Však ono je furt 17 a pak 10.Nebo si nechám baleríny v práci a na cestu pohodlnější boty typu ty kozačky nízké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Telove silonky jsou modni faux pas poslednich let, silonky uz jedine cerne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Hele to mě nenapadlojen mám teď velikost 36,tak časem
36 velikost? Máš teda dost zavádějící ikonku ti řeknu
jinak závist já už měla 38 a zas mám 40. 36 už asi nikdy mít nebudu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já mám přesně takový se subtilnějším podpatkem (miluju je!) a nosím je je silikonovýma ponožkama/podkolenkama. Jsem teda malá, takže takže kalhoty nejhuř 1 cm nad. Hele, a ani prodloužená délka Ti nesedne? Mívá je Next, M&S, někdy H&M…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sardelka píše:
A to říká kdo? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sardelka píše:
A proč?
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:Vsichni styliste.
A to říká kdo?
@Parninas píše:
A proč?
Protoze to pusobi neprirozene a deformuji tvar nohou - nohy pusobi jako dva sloupy. Pan Spacek je sice stale nesmirne propaguje, ale napr. na kralovske svatbe je uz mela jen kralovna Alzbeta. Telove silonky jsou neco jako neviditelna silikonova raminka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sardelka píše:
Protoze to pusobi neprirozene a deformuji tvar nohou - nohy pusobi jako dva sloupy. Pan Spacek je sice stale nesmirne propaguje, ale napr. na kralovske svatbe je uz mela jen kralovna Alzbeta. Telove silonky jsou neco jako neviditelna silikonova raminka![]()
Zajímavý. ![]()
Jako nosit je stejně budu, jen je dobré vědět, že jsem ještě větší módní barbar než jsem si do teď myslela. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sardelka píše:
Protoze to pusobi neprirozene a deformuji tvar nohou - nohy pusobi jako dva sloupy. Pan Spacek je sice stale nesmirne propaguje, ale napr. na kralovske svatbe je uz mela jen kralovna Alzbeta. Telove silonky jsou neco jako neviditelna silikonova raminka![]()
Ty jsi, koukám, modni guru, viď? Co to placas o královské svatbě? Vsadím se, o co chceš, že tam 99,9% žen mělo tak dokonalé punčochy, žes to ani nepoznala, ty znalkyne.
To bys jako třeba k vlněnému kostýmu a krokodýlím lodičkám oblékla černé punčochy? Nebo k odpoledním hedvábným šatům?
Příspěvek upraven 15.09.21 v 12:20
- Citovat
- Upravit
@Parninas píše:
Zajímavý.
Jako nosit je stejně budu, jen je dobré vědět, že jsem ještě větší módní barbar než jsem si do teď myslela.
Ale blbost! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Ty jsi, koukám, modni guru, viď? Co to placas o královské svatbě? Vsadím se, o co chceš, že tam 99,9% žen mělo tak dokonalé punčochy, žes to ani nepoznala, ty znalkyne.
To bys jako třeba k vlněnému kostýmu a krokodýlím lodičkám oblékla černé punčochy? Nebo k odpoledním hedvábným šatům?Příspěvek upraven 15.09.21 v 12:20
Proc hned tak agresivne?
Nos si, co chces, existuje i neco jako silonky ve spreji, tolik k te kralovske svatbe. Ja je nenosim roky a ani nosit nebudu, neznam nikoho pod 35, kdo by si je oblekl, protoze, jak rikam - je to “modni prezitek”.
Muzes se rozcilovat jak chces, ale tak to proste je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sardelka píše:
Proc hned tak agresivne?Nos si, co chces, existuje i neco jako silonky ve spreji, tolik k te kralovske svatbe. Ja je nenosim roky a ani nosit nebudu, neznam nikoho pod 35, kdo by si je oblekl, protoze, jak rikam - je to “modni prezitek”.
Muzes se rozcilovat jak chces, ale tak to proste je.
Módní prezitek. To je výraz! Skutečná elegance se neřídí ani tak tím, co je „modni“, jako spíše tím, co sluší konkrétní osobě. Punčochy ve spreji jsou vhodné maximálně v létě nebo velice teplých dnech. Kvalitní punčochy či punčocháče 8 až 10 den skryjí nedostaky na kůži nohou a žádné „sloupy“ z nich neudělají. A obávám se že zde nediskutují pouze dámy pod 35. ![]()
- Citovat
- Upravit