Capáčky na doma a příležitostně ven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4397
7.4.16 07:17

capacky na doma a prilezitostne ven

Zdravim, potrebovala bych radu. Syn 15 m teprve zacina samostatne chodit. Doma mame vinyl podlahu a podle me se na ni neciti jiste v protiskluzovych ponozkach. Chtela bych mu poridit misto klasickych backor nadoma capacky, s tim, ze pokud by se dali prilezitoste pouzit venku, byla bych rada. Zatim to nevypada, ze by se hrnul do chozeni venku, tak se mi nechcou porizoval drahe boty, kdyz ted nozka roste rychle. Samozrejme az si bude jisty s chuzi i venku, chci poridit barefoot boty. Mate pro me typ na capacky, ve kterych mu to nebude klouzat a zajisti to zdravy vyvoj noze (sama mam plochou nohu)? Potom jeste dotaz ohledne barefoot, kde nakupujete opravdu kvalitni barefoot v Brne, kde by mi poradili? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
7.4.16 07:28

My měli capiki a byla jsem zcela spokojena. budu kupovat zas. bude nám to vycházes že bude chodit v létě, první boty vůbec kupovat nebudu, jen capáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
7.4.16 07:58

Za nás Tikki ale to už je dražší capák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
7.4.16 08:05

Pokud stačí s tenkou podrážkou tak klidně Capiki (jsou levnejsi). Lepší podrazku mají Dadoos, ty se dají použít i na první krůčky venku.
U nás ponozky nehrozí, jsou během pár minut dole, capacky taky, takže je piškot naboso. Líbí se mu to a bez problémů zvládá i dlažbu a plovoucku. Chodí asi 14 dní. A na písku nechce boty taky, takže jsem za exota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
7.4.16 09:06

Mě se na ven osvědčili ponožky s podrážkou něco jako attipasy jen levnější varianta jsou skvěle pratelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
7.4.16 09:11

Na doma capiky a na ven dadoos, maji udajne lepsi vicevrstevnou podrazku (proste ten spodek), ted je budu objednavat taky, drahe boty zatim porizovat nechci a pozdeji barefoot - v brne je nejaka prodejna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
7.4.16 09:13

@blumen v Brně je Neobuto na Tržní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
7.4.16 09:14

@Bejbyy diky, nejsem z Brna, ale v cervnu pojedeme okolo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
7.4.16 09:18

Dadoos jsou skvělé, maji i letní variantu. Mám jedny na prodej, ale je to velikost 11,5, to vám asi bude uz male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
7.4.16 15:39
@Bejbyy píše:
@blumen v Brně je Neobuto na Tržní

A jsou tam ochotni prodavaci, kdybych tam dosla s prckem, poradi mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20804
7.4.16 15:42

Dobrý den,

krásné capáčky najdete také v Bazaru eMimina. Určitě si tam vyberete. :)

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
7.4.16 17:59

@e008 jasně že tam poradí, vůbec bych se nebála, jen teď mají pro nemoc zavřeno, hlídejte si jejich web nebo facebook.
A počítejte s tím, že to tam je na dýl, děti si tam pohrají… ale ne vždy mají velikosti, je to nové, asi pochopitelně nemají milion na skladové zásoby a lidí tam chodí jak kobylek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.16 10:35

Na ven jsou fajn i Little Blue Lamb. Capacky Tap Tapi maji dvojitou podrazku a zesilenou spicku proti okopani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková