CAR - Ostrava nebo Olomouc?

15866
19.11.11 20:55

CAR - Ostrava nebo Olomouc?

Zdravím všechny a zároveň vás prosím o radu. Jsem z Ostravy a chystám se do CARu řešit mou neplodnost. Původně jsme byli rozhodnuti pro Fertimed v Olomouci, který má pobočku i v Polance. Byla tam známá a byla nadmíru spokojená. Slyšela jsem ale, že v Ově je nově Eurofertil, ale zatím jsem neslyšela na něj žádný názor :nevim:
Budu moc ráda, když mi nějaký CAR doporučíte a nemusí to být zrovna jeden z těch dvou. Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Evkaxxx
19.11.11 21:11

Chodila jsem do CARu do fakultní nemocnici v Olomouci. Bylo tam dost holčin, co si na ostravskou pobočku (i z Polanky) stěžovaly, hlavně na hrrr akce - hned IVF a hodně velké poplatky a doplatky. Prý několikanásobný rozdíl. Ve FNOL doplácely daleko méně.

• Citovat
  • Upravit
5154
19.11.11 21:14

Ahoj, o nás pečovali částečně v Polance, částečně v Olomouci. Polanka je pouze detašované pracoviště a např. když vyjde punkce na víkend, jezdí se do Olomouce, která funguje 7 dní v týdnu. Byli jsme s manželem moc spokojeni. V září jsme podstopili 1 IVF, které se povedlo. Neměla jsem začátky těhotenství bez problémů, bylo to těžké a starali se o mě na jedničku. S Eurofert. ti moc neporadím, ani nikoho neznám, kdo se tam léčil. Co ale rozhodně ne, je Gyncetrum! Kdysi to tam mělo úroveň, ale dobří lékaři od tama udešli, asi taky měli důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
19.11.11 21:24

Holky díky moc za názor. O Gyncentru jsem taky slyšela, že rozhodně ne, proto jsme byli rozhodnuti pro Olomouc, ale teď jsem začala číst názory na Eurofertil tady na emiminu (je prý nový od ledna 2011 a manžel tam byl na spermiogramu) a holky tam jsou taky spokojené, tak nevím :nevim:

Lajko, tak ať vše probíhá v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.11 21:27

v eurofertilu neordinovali každý den,snad jen 3krát v týdnu…a to podle mě vadí.nevím sice,kteří „dobří“ lékaři z gyncentra odešli,jestli to má být jaroš,tak nechápu…já tam byla spokojená :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7828
19.11.11 22:49

Já chodím do FM, k Mudr. Čaplyginovi a jsem zatím moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.11.11 08:25

To ale asi není CAR, ne? Nedělají tam IUI nebo IVF, nebo se pletu? :think: Se svým gynekologem jsem taky nadmíru spokojená, ale bohužel už mě čeká toho víc :cry:

Backler píše:
Já chodím do FM, k Mudr. Čaplyginovi a jsem zatím moc spokojená :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.11.11 10:32

Ahoj já chodila do Eurofertilu v červnu jsme podstoupili 1IVF byla to hrrrr akce žádné vyšetření nic.Ale teď se to tam hodně změnilo :palec: vyšetření se dělá prostě vše.Mám to tady kousek ale už bych tam nešla z důvodu že se tam pracuje je po,stř,pá a to si myslím že je na CAR dost málo.Pak tam je dost žen a čekací doba je hrozná.
Pak jsme podstoupili minimální stimulaci v Olomouci ve FN a OPU mi vyšlo na neděli ale byli tam :palec: Vyšlo nás to o polovinu levněji než by to dělali v Eurofertilu(soukromé).I když to nevyšlo ale do Olmíku bych šla znova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.11.11 10:37

Holky, to je fakt dilema :think: Je fakt, že někdy je potřeba i o víkendu, hlavně pokud jde o IUI nebo IVF, tělo si nevybírá jestli je víkend, nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
20.11.11 10:40

Kaczule, CAR to je, IUI tam dělají,ale IVF nevím. To si nejsem jistá,já ještě tak daleko nedošla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
20.11.11 10:41

Já tam byla i na hysteroskopii. A kamrádka jezdila do Olomouce,tak se jí zeptám jak byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.11.11 10:45

Děkuji, jseš hodná. Kamarádka taky jezdila do Olmiku (mají i pobočku v Polance, tam ale nedělají všechno) a byl nadmíru spokojená. Fakt nevím :nevim: Zítra jdu ke svému dr. abych se domluvila co dál a uvidím :nevim:

Backler, nevíš jak dlouho se u tvého dr. čeká na laparo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
20.11.11 10:51

Kaczule já když jsem se rozhodovala pro CAR tak jsem taky zvažovala právě tu Polanku…Nakonec jsem šla do toho Frýdku,kamarádka tam dělá sestřičku.
Na laparo fakt nevím :nevim: Hysteroskopii jsem měla za týden,ale to je podle tvého cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 12:59
Katka1311 píše:
Ahoj já chodila do Eurofertilu v červnu jsme podstoupili 1IVF byla to hrrrr akce žádné vyšetření nic.Ale teď se to tam hodně změnilo :palec: vyšetření se dělá prostě vše.Mám to tady kousek ale už bych tam nešla z důvodu že se tam pracuje je po,stř,pá a to si myslím že je na CAR dost málo.Pak tam je dost žen a čekací doba je hrozná.
Pak jsme podstoupili minimální stimulaci v Olomouci ve FN a OPU mi vyšlo na neděli ale byli tam :palec: Vyšlo nás to o polovinu levněji než by to dělali v Eurofertilu(soukromé).I když to nevyšlo ale do Olmíku bych šla znova :wink:

takže vidím,že se tam ta jejich „zkrácená“ pracovní doba nezměnila…ta přesně načasovanému ivf fakt neprospívá.

• Citovat
  • Upravit
10572
20.11.11 13:54

No změnilo se tam toho hodně včetně vyšetření ale pracovní doba zůstala stejná :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí