Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny a zároveň vás prosím o radu. Jsem z Ostravy a chystám se do CARu řešit mou neplodnost. Původně jsme byli rozhodnuti pro Fertimed v Olomouci, který má pobočku i v Polance. Byla tam známá a byla nadmíru spokojená. Slyšela jsem ale, že v Ově je nově Eurofertil, ale zatím jsem neslyšela na něj žádný názor ![]()
Budu moc ráda, když mi nějaký CAR doporučíte a nemusí to být zrovna jeden z těch dvou. Děkuji moc ![]()
Chodila jsem do CARu do fakultní nemocnici v Olomouci. Bylo tam dost holčin, co si na ostravskou pobočku (i z Polanky) stěžovaly, hlavně na hrrr akce - hned IVF a hodně velké poplatky a doplatky. Prý několikanásobný rozdíl. Ve FNOL doplácely daleko méně.
Ahoj, o nás pečovali částečně v Polance, částečně v Olomouci. Polanka je pouze detašované pracoviště a např. když vyjde punkce na víkend, jezdí se do Olomouce, která funguje 7 dní v týdnu. Byli jsme s manželem moc spokojeni. V září jsme podstopili 1 IVF, které se povedlo. Neměla jsem začátky těhotenství bez problémů, bylo to těžké a starali se o mě na jedničku. S Eurofert. ti moc neporadím, ani nikoho neznám, kdo se tam léčil. Co ale rozhodně ne, je Gyncetrum! Kdysi to tam mělo úroveň, ale dobří lékaři od tama udešli, asi taky měli důvod…
Holky díky moc za názor. O Gyncentru jsem taky slyšela, že rozhodně ne, proto jsme byli rozhodnuti pro Olomouc, ale teď jsem začala číst názory na Eurofertil tady na emiminu (je prý nový od ledna 2011 a manžel tam byl na spermiogramu) a holky tam jsou taky spokojené, tak nevím ![]()
Lajko, tak ať vše probíhá v pořádku ![]()
v eurofertilu neordinovali každý den,snad jen 3krát v týdnu…a to podle mě vadí.nevím sice,kteří „dobří“ lékaři z gyncentra odešli,jestli to má být jaroš,tak nechápu…já tam byla spokojená ![]()
Já chodím do FM, k Mudr. Čaplyginovi a jsem zatím moc spokojená ![]()
To ale asi není CAR, ne? Nedělají tam IUI nebo IVF, nebo se pletu?
Se svým gynekologem jsem taky nadmíru spokojená, ale bohužel už mě čeká toho víc ![]()
Backler píše:
Já chodím do FM, k Mudr. Čaplyginovi a jsem zatím moc spokojená
Ahoj já chodila do Eurofertilu v červnu jsme podstoupili 1IVF byla to hrrrr akce žádné vyšetření nic.Ale teď se to tam hodně změnilo
vyšetření se dělá prostě vše.Mám to tady kousek ale už bych tam nešla z důvodu že se tam pracuje je po,stř,pá a to si myslím že je na CAR dost málo.Pak tam je dost žen a čekací doba je hrozná.
Pak jsme podstoupili minimální stimulaci v Olomouci ve FN a OPU mi vyšlo na neděli ale byli tam
Vyšlo nás to o polovinu levněji než by to dělali v Eurofertilu(soukromé).I když to nevyšlo ale do Olmíku bych šla znova ![]()
Holky, to je fakt dilema
Je fakt, že někdy je potřeba i o víkendu, hlavně pokud jde o IUI nebo IVF, tělo si nevybírá jestli je víkend, nebo ne ![]()
Kaczule, CAR to je, IUI tam dělají,ale IVF nevím. To si nejsem jistá,já ještě tak daleko nedošla… ![]()
Já tam byla i na hysteroskopii. A kamrádka jezdila do Olomouce,tak se jí zeptám jak byla spokojená.
Děkuji, jseš hodná. Kamarádka taky jezdila do Olmiku (mají i pobočku v Polance, tam ale nedělají všechno) a byl nadmíru spokojená. Fakt nevím
Zítra jdu ke svému dr. abych se domluvila co dál a uvidím ![]()
Backler, nevíš jak dlouho se u tvého dr. čeká na laparo?
Kaczule já když jsem se rozhodovala pro CAR tak jsem taky zvažovala právě tu Polanku…Nakonec jsem šla do toho Frýdku,kamarádka tam dělá sestřičku.
Na laparo fakt nevím
Hysteroskopii jsem měla za týden,ale to je podle tvého cyklu.
Katka1311 píše:
Ahoj já chodila do Eurofertilu v červnu jsme podstoupili 1IVF byla to hrrrr akce žádné vyšetření nic.Ale teď se to tam hodně změnilovyšetření se dělá prostě vše.Mám to tady kousek ale už bych tam nešla z důvodu že se tam pracuje je po,stř,pá a to si myslím že je na CAR dost málo.Pak tam je dost žen a čekací doba je hrozná.
Pak jsme podstoupili minimální stimulaci v Olomouci ve FN a OPU mi vyšlo na neděli ale byli tamVyšlo nás to o polovinu levněji než by to dělali v Eurofertilu(soukromé).I když to nevyšlo ale do Olmíku bych šla znova
takže vidím,že se tam ta jejich „zkrácená“ pracovní doba nezměnila…ta přesně načasovanému ivf fakt neprospívá.
No změnilo se tam toho hodně včetně vyšetření ale pracovní doba zůstala stejná
.