CAR???máte radu kam jít???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
21.3.06 16:46

ahoj, me dr. doporucula pronatal, prvni navstevu mam az 3.4. a objednali me asi za mesic od zavolani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.3.06 08:33

Dobre rano vsem ...........
Sharon , my chodime taky do Pronatalu v Praze, dnes jdeme k dr. Sobotkovi na urologii - nevis, jak budou manzela vysetrovat a muzu jit dovnitr s nim ?????????
Taky mame spatny SPG, takze jakmile budou vysledky z genetiky, doufam, ze daji na schvaleni leky a pofrcime na IVF+ICSI ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.3.06 09:31

Ahoj holky,
já jsem včera byla poprvé v gennetu v Praze 7 (vedle Technického muzea). Příjemné prostředí, milý lidé. Věnovali se nám ažaž. Bohužel nám nezbývá nic jiného než IVF, ale aspoň máme šanci mít děti spolu. Moje gynekoložka byla taky dost laxní. Až když jsem jí říkala, že jsem se objednala do gennetu tak mi řekla, že už by nás taky teďka někam poslala a že čekala až přijdeme - haha. Objednací doba tady byla dost krátká - objednávala jsem se 27. února a k paní doktorce jsem mohla jít už 16.3. - jenže jsem měla mít menzes takže mě objednali na 21. 3. S jednáním a prostředím jsem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.3.06 11:10

Aluu,doktor Sobotka je moc fajn a je to fakt kapacita.Nejprve tvého manžela prohlédne,taky budou chtít jeho spermie aby zjistili jejich počet a pohyblivost a pak podle výsledku Vám doporučí co dál.Jestli půjdeš na IVF tak ti nejprve musí schválit pojištovna léky,budeš si je píchat a budeš chodit na kontrolní ultrazvuk jak ti rostou vajíčka a pak ti řeknou kdy půjdeš na IVF.Tak to je tak ve zkratce.Pokud budeš chtít tak se klidně na cokoliv zeptej,ráda ti odpovím.Jak dlouho tam chodíš a jak jsi spokojená?Určitě napiš jak jste tam dneska pochodily.Moc držím palečky!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.3.06 11:12

Aluu,ještě jsem zapoměla napsat že já jsem s manželem vevnitř nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.3.06 11:24

Sharon, co se tyce IVF, vim prakticky vse dulezite. Mame za sebou 2 SPG, ten druhy uz v Pronatalu, ale dopadl stejne blbe jako ten prvni, proto doporucuji IVF+ICSI - nebo snad bude dnes davat dalsi vzorek ?????????????
Jen je nutna genetika a urologie.
Jeste se zeptam, po prohlidce manzela mu hned rekl, co tam nasel a jak to vypada ...........?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 15:39

Ahoj holky,
můžu se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti z CAR v Praze UPMD Podolí?
Díky Marcela.

• Citovat
  • Upravit
1773
22.3.06 16:25

Ahoj, mě by taky zajímalo Podolí a i Gennet - o tom jsem tady zatím moc nečetla. Předem díky za vaše zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 16:36

Já teda do Podolí chodím, mám za sebou 1×IVF+ICSI a 1×KET. Jsem zde spokojená, ale říkám si, že tohle centrum funguje zatím jen rok, tak jestli jsou tam dobří, nebo mě napadá myšlenka, že bych zkusila jiné centrum. Díky Marcela.

• Citovat
  • Upravit
2109
22.3.06 20:34

ja chodim do motola,ted abyla jsem zatim jen na prvni navsteve,ale jsem moc spokojena,pani doktorka se moc snazi a hned me objednala na veskera vysetreni!!

agi,ja jsem do gennetu mohla jit,mam cislo na nakou pani doktorku tam,domluvil mi to doktor id nas z oddeleni,ale nakonec jsem tam nesla,ale pry jsou vyborny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.3.06 01:45

Ahoj,
ja ze sve vlastni zkusenosti doporucuji Apolinare. Je nejlevnejsi, ale dle meho i nejlepsi. Chybickou na krase je to, ze na pacienta maji malo casu, ale svoji praci odvadeji spickove.
Ja jsem byla poprve v Iscare, stalo nas to pres 20.000, pokus nevysel a ze zpusobu, jakym tam s nami jednali, jsem se malem slozila (to se snad jiz zlepsilo). Nadeji do budoucna nam temer nedali.
Hlavne kvuli tomu neprijemnemu chovani jsem presla do Apolinare a byla jsem prijemne prekvapena. Hlavne vysledkem - pri nasi spatne diagnoze (ktera vubec nebyla tak spatna, stacilo spravne davkovani leku a „srazeni“ vysoke hladiny prolaktinu) jsem do tri mesicu od prvni navstevy byla tehotna a dnes uz mam doma dva zbojniky.
A pokud das na prostredi - v te budove to materstvi primo dycha ze zdi, potkavas tam tehulky a rodinky nesouci si ty male poklady domu - to je urcite take dost nakazlive :wink:
Preji spravne rozhodnuti,
 Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.3.06 13:25

Ahoj všem,

především děkuju, že jste se zapojily do téhle diskuze…pomohly jste mi vykopat se k akci...... říkala jsem si že uzavřu kruh a napíšu ještě odpověď s mojí čerstvou zkušeností…
takže nakonec jsem po váhání mezi Pronatalem a Iscarem zvolila možnost GENNET (technické podrobnosti na www.gennet.cz :wink: ), objednali mě bleskově, do 5 dnů, na první návštěvu jsme šli s partnerem, ujmula se nás dr.Vykysalá, příjemná, sice trochu rozvláčná, takže člověk chvílema nevychytával kdy přemýšlí nahlas a kdy odpovídá na naše dotazy, ale alespon po prvni návštěvě mám dojem, že můj problém bude řešen ve spolupráci se mnou a jakákoliv moje námitka byla brána vážně, což je v českém lékařství docela příjemnej pocit.....bez nějakejch dlouhejch cirátů šel přítel hned na spermiogram a já na ultrazvuk, bohužel naše výsledky jsou oboustranně bídné, takže spermiogram se bude opakovat a mě čeká série vyšetření hormonálních hladin atd atd…nicméně ač to nevypadá vůbec růžově, člověk by nevěřil, že ho může do lepší psychické pohody dostat to, že se dobrovolně nacpe na vyšetření, ze kterejch měl vždycky nahnáno :)
a abych nezapoměla…je lepší mít s sebou žádanku od svého gynekologa…kvůli zdravotnímu pojištění…ceník nehrazených výkonů mají na stránkách…
sem se zase rozpumprdlíkovala 8O …přeju všem hodně zdraví a držim nám palce…V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.3.06 18:33

2 renda

:) nejlepší je správně se nakazit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.4.06 07:32

Violet, koukni do soukromých zpráv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.5.06 18:22

CAR

Ahojky já chodím do Motola, zatím tedy bez úspěchu ale chování všech je velmi příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí