CAR???máte radu kam jít???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
21.3.06 13:15

CAR???máte radu kam jít???

Ahoj všem, měla bych prosbu…máte jakékoli zkušenosti s centry asist.rep. v Praze? Jsem víc jak rok po potratu v 7tt a od té doby se s partnerem marně snažíme…posledních pár cyklů jsem měla od ovulace do menstruace těhotenské příznaky (od bolestivosti a nalití prsou, přes pálení žáhy až po x dalších věcí) pak ovšem přijdou měsíčky, bolestivější a silnější než jindy…takže nevím jestli už mi z toho toužení po potomkovi začíná tak hrabat a dokážu si vyčarovat alespon náběhy na těhotenství, když ne skutečný..a nebo je něco blbě a já si samovolně „vesele“ potrácím jednou za čtvrt roku…takže bych se ráda dozvěděla o co jde…mám docela laxního gynekologa, kterej mě vždycky poplácá po zádech a prohlásí, že není všem dnům konec…no jo, jenže mě bude v létě 33 a mateřský pudy už mi rozhodně nesměle neškrábou na dveře, ale spíš bušej polenem 8O …pardon, že se tak rozepisuju, ale zrovna jsem od něj dneska přišla a dostala jsem vztek a obrovskou chut to nejak vyřešit.a jeste vetsi chut se ho zbavit…momentalne se rozhoduju mezi Iscarem a Pronatalem (ten ač je dál je mi sympatičtější)…ale řekla jsem si, že mi třeba poradíte i jinou možnost..je-li.....
a omlouvam se, že jsem se tak rozkecala…ale je fakt, že se mi trochu ulevilo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.3.06 13:21

ahoj. Já mám dobrý zkušenosti s Iscare. Po roce a půl se nám díky jejich péči podařilo otěhotnět. Chápu ty depky… Už mi pak taky hrabalo.. Pořád jsem jen sledovala ovulaci, menstruaci, lítala do jednoho vyšetření k dalšímu atd…, ale nakonec to splnilo svůj účel a vyšlo… Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.3.06 13:32

Ahoj Bramburko,

blahopřeju :) a dekuju za odpo…
muselas mit nejake doporuceni od gynekologa? Nebo nejake už hotové výsledky z vyšetření?mam totiž obavu, že to ze svýho doktora budu muset vymlátit..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.06 13:43

Ahoj,já mám moc dobrou zkušenost s Pronatalem.Měla jsem problémy s otěhotněním a po 2.měsících co jsem k nim začala chodit jsem byla těhotná.Nyní mám skoro 7.letou holčičku potom jsem si to zopakovala ještě jednou a nyní mám skoro 3.letá dvojčátka.Jsou tam moc vstřícní a ochotní a vůbec celkově to tam je perfektní.Předtím jsem měla ten samý problém s gynekologem jako ty,vůbec nic se mnou nedělal a jenom mě utěšoval že jsem ještě mladá a že na děti máme s manželem dost času.Já jsem z toho ale byla dost neštastná.Tak jsme to začali řešit a výsledek znáš.Kdybych dala na radu svého bývalého gynekologa tak děti nemáme doted.Určitě s tím něco dělej.Jinak doporučení jsem žádné nepotřebovala,a kartu si vyžádali sami.Tak hodně štěstí :D .

• Citovat
  • Upravit
140
21.3.06 13:45

Omlouvám se,ten předchozí příspěvek jsem psala já.Nebyla jsem přihlášená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.06 13:50

já jsem taky doporučení nepotřebovala. Prostě jsem tam přišla s tím, že nemůžu otěhotnět. Kartu po mě žádnou nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.3.06 13:52

Sharon, ja chodim taky do Pronatalu. Chtela jsem se zeptat, zda byl tvuj manzel na vysetreni u urologa a za jak dlouho od prvni navstevy jste sli na oplodneni - IVF nebo IUI ...........
Dekuji, Aluu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
21.3.06 13:57

Ahoj,

já chodila do Motola a moc nedoporučuju. Vždycky jsem tam dlouho čekala. Šla jsem tam po roce hlavně kvůli vyšetřením plodnosti, které nedělá gynekolog (spermiogram, průchodnost vejcovodů), ale hned ze mě udělali adepta na umělé oplodnění, i když to mohlo jít i přirozeně. Navíc jsem po vyšetření vejcovodů začla krvácet, trvalo to 3 měsíce a skončilo kyretáží. Nicméně po té se nečekaně zadařilo :-).

Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.3.06 13:57

Díky holky,
moc jste mi to neulehčily :D .....Pronatal mám sice daleko, ale jeví se mi tak nějak víc rodinně…to asi dělá to prostředí, Iscar na mě působí tak proskleně studeně, že si představuju ten děsivě přísný personál…no jo, kdybych se radši na tu představivost vykašlala, že jo…tak to ještě prochroustám v hlavě…každopádně jste mě ale povbudily a za to Vám moc děkuju a přeju krásnej den.....V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.3.06 15:04

Aluu,manžel byl na vyšetření u urologa (u doktora Sobotky).Nevím kam do Pronatalu chodíš.My jsme chodily v Praze.Zjistili že má málo pohyblivé spermie a netrvalo to dlouho hned další měsíc jsme šli na umělé oplodnění.První holčička se zadařila na první pokus a dvojčátka taky.A co ty,jsi tam spokojená?

Violett,rozhodnout se musíš sama kam chceš chodit ale v tom Pronatalu je rodinné prostředí a doktoři moc hodní.Pokud tam budeš chtít chodit musíš se objednat a jsou tam dost dlouhé čekací lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.06 15:28

diky Sharon, jeste jeden dotaz…pamatujes si za jak dlouho od telefonátu te objednali na prvni pohovor??
u mě je to o tom, že pracuju na Praze7, takže ten Iscar mám u nosu…ale co jsem pročítala diskuze tak na Pronatal se asi všeobecně pějí chvály, takže to člověka asi víc láká, když ví, že bude v laskavých rukách…o Iscaru jsem toho zatím moc nezjistila......
ještě jednou díky…Violeta

• Citovat
  • Upravit
140
21.3.06 15:37

Violet,trvalo to 2.měsíce než mě vzali,pamatuju si to přesně.Ale už je to dost dlouho co jsem tam byla tak se to třeba změnilo.Pravda ale je že i ted na podruhé jsem tak dlouho čekala ale vyplatilo se :D .Zkus si tam zavolat a zeptat se.Už jsi se koukala na jejich stránky www.pronatal.cz ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.3.06 15:38

Ahojky já chodila do Motola a pro změnu si je tam nemůžu vynachválit.Podařilo se mi hned na poprvé otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.06 16:24

Ahoj,

ja chodim od ledna do Motola a zatim nemam zadny problem. Tak snad zadny nebude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.3.06 16:34

Sharon, na stránky jsem koukala, proto ten „rodinný pocit“…obvolám to a nejspíš z těhle dvou zařízení vyhraje to, kde mě objednaj dřív :) …jsem to ale podšívka…děkuju za pomoc a přeju ať ti ve zdraví rostou :lol:
díky i vám, holky-motolky :) …a přeju to samý…ať už jde o čárky na testíku nebo o bříška a nebo o ratolesti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí