Čarodějnice magie - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.4.24 11:53

Čarodějnice magie praha

Dobrý den, chci se zeptat znáte někdo nějakou čarodějnici která dělá magii na lásku? Nejlépe v Praze nebo okolí. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3750
24.4.24 12:30

Praha je plná čarodějnic, stačí jen na ulici náhodné ženě zaťukat na ramínko a optat se jí, zda-li věří na lásku a jestli by ti mohla o víkendu vyvěštit budoucnost z kočičích střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 12:51

@Sadman takt jo? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
39
24.4.24 22:31

Možná Anima Moira, ale ta šla do USA, ale prý se vrátila do Prahy, tak nevím. U ní je to takový paradox, lidé jsou s ní spokojeni, ale ona sama tu magii nedoporučuje, zvláště tu lásku. Prý jsou s tím potom jenom problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 22:39

@konzultant1 no ta to má za 3000

• Citovat
  • Upravit
39
25.4.24 00:05
@Anonymní píše: Více

Však k ní nemusíte chodit. Ona nakonec magii stejně nepoužije a snaží se všecko hodit na psychologii, nakonec lidem jenom radí. Vidí se jako určitý náčelník kmene, za kterým se lidé také chodili radit. Sledoval jsem její videa, proto tohle všechno vím.
Proč vůbec chcete chodit za čarodějnicí? Nejdou vaše problémy vyřešit bez magie? Podle Noiry pokud využijete magii lásky, tak si možná dotyčného vezmete, ale nebude to zadarmo. Např. seznámíte se na pohřbu blízkého, nebo vyhoříte a s dotyčným se při té příležitosti setkáte. Za chvíli kouzlo pomine a dotyčný/dotyčná vás bude vidět ve skutečném světle a bude po lásce, tohle není navždy. Anima řekla, že k ní přišel ne úplně mladý popelář a chtěl, aby se do něho zamilovala mladá modelka, tohle mu rozmluvila, protože takhle by to opravdu fungovat nemělo, protože ti dva se k sobě prostě nehodí a za chvíli by z toho byly jen problémy.
Magie je dost nebezpečná a ošemetná, nedoporučuji se k ní uchylovat. I magie lásky je velké zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 09:49

@konzultant1 protože mě chce každý jen do postele tak jsem to chtěla zkusit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.24 09:51

@konzultant1 https://www.anima-noira.cz/…magie-lasky/ myslela jsem tohle ale přijde mi to předražený

• Citovat
  • Upravit
39
25.4.24 20:15
@Anonymní píše: Více

Ale vždyť sama Anima píše, že aby se takové kouzlo vydařilo, musí tam už nějaká láska být, alespoň trochu, řeší se pak už jen překážky. Pokud láska vůbec není, nelze ji přičarovat, jde přičarovat jen chtíč. Je to i logické, protože tohle je dle mého názoru černá magie, ta přece nezná lásku. O to je to nebezpečnější a jsou potom z toho jen problémy. Najdi si jiný způsob seznámení, způsobů je plný internet.
Já také hledám ženu na vážný vztah, nejde mi o postel, ale nikdy by mě nenapadlo tento problém řešit s čarodějnicí :think:
Mám jednu známou, která věří v Boha a ta mi řekla, že prý si chlapa vymodlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat