Konec světa, strach úzkost, strach ze smrti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co je po smrti
Teď by mě zajímalo, kdo si myslí že po smrti něco, tam někde je, popřípadě co a kdo si myslí že člověk zemře a už nic není - a proč.. hrozně mě to teď zajímá, a popravdě trochu děsí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@CindyNoxx píše: Více
Zrovna tohle téma jsme řešily včera na terapii s psycholožkou. Několikrát jsem se pokusila o sebevraždu, naposledy dost závažně, byla jsem na ARO v bezvědomí…no nic nebylo. Když jsem se pak probrala, tak jsem jen brečela, že to nevyšlo. Já samozřejmě nemůžu vědět, co je a není, ale podle téhle zkušenosti doufám, že není nic. Smrt teď řešíme na terapii už po několikáté, ale já mám strach hlavně o blízké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem mela obdobi, kdy jsem hodne premyslela, co je po smrti
mam o dost starsiho chlapa a ze zacatku naseho vztahu me celkem desilo, ze jednou tady proste chte nechte zustanu sama. Tenkrat mi hodne pomohlo krestanstvi, verim, ze az umreme, tak se pak zase uvidime ![]()
Jinak ja vim, ze se to lehko rika, ale tohohle nema cenu se bat. Nestresuj se s necim, co nemas sanci ovlivnit, vsichni jednou umreme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, doufám, že NĚCO po smrti je. Přála bych si setkat se s blízkými, které jsem měla ráda a už tady nejsou. Ta víra mi pomáhá, když někdo mně blízký zemře, to lépe snést, že se prostě zase shledáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2 Korintským 5:10 BKR [10] Všickni my zajisté ukázati se musíme před soudnou stolicí Kristovou, aby přijal jeden každý odplatu za to, což skrze tělo působil, podle toho, jakž práce čí byla, buďto v dobrém, nebo ve zlém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je o tom, zda přijímáte svět a život materiálně a nebo duchovně. Já jsem věřící, ale nehlásící se k náboženství. Pro mě existuje „cosi“ mimo naše běžné vnímání a smrt je součást života.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem věřící, ale nějak nemůžu vstřebat že jednou bude prostě konec a pak nic.. že už nikdy neuvidím svoje děti, prostě umřu a bude tma a co bude po tý tmě a jestli se duše někam dostane, kam, jak.. prostě tomu nerozumím a někdy když na to před spaním myslím, je mi z toho úplně těžko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lollitka prosím, neberte si život, vždycky je nějaká cesta jak ven z problémů.. ♥️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nerozumím zcela reakci. jedním dechem píšete nejsem věřící a druhým dechem jestli se duše někam dostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 píše: Více
Výrazy ráj a peklo sy vymysleli lidé, aby označili prostor prvně zcela naplněný boží láskou a za druhé prostor, kde není žádná boží láska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, život vždycky stál, stojí a bude stát za to, abychom ho dožili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco věřím, že po smrti je. Duše se presune. Příbuzný zažil klinickou smrt a popisoval ono světlo na konci tunelu. V průběhu toho se mu zobrazovaly nejvzácnější vzpomínky. Zároveň popisoval že to bylo v podstatě dost příjemné, blížit se k onu světlu… ![]()
No, to se jednou všichni dozvime. Doufám že tam mají emimino, jinak nevím co budu dělat.
Bye bye, posílám pozdravy z ráje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím v reinkarnaci. Potkáváme lidi, o kterých si řekneme, že je snad známe celý život, i když jsme je předtím neviděli, táhne nás to k nim. Místa, na kterých se cítíme dobře, nebo nám přijde, že je známe, i když jsme tam předtím nikdy nebyli, máme tendenci se na ta místa vracet, i když nevíme proč.
Minulé životy si prostě nepamatujeme. Ale lidi a místa potkáváme stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit