Čarodějnice ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
20.4.17 15:22

A PROČ by jim ty masky měly vyrábět učitelky? Nebo tedy je vyrábět společně s dětmi, abych byla přesná a citovala tě. Fakt nechápu jaký je problém pro rodiče koupit, když nejsou zruční, za cca 70Kč klobouk v hračkářství nebo u vietnamce, nabarvit ruličku z kuchyňských utěrek na hůlku a zavázat mu něco kolem ramen jako plášť. Jo, vlastně chápu…dá to moc práce pro 2 děti. Ale úča to může vyrobit 28 dětem levou zadní.
Jsem velice tvořivá, kreativní a pracovitá osoba…ale ochota některých rodičů něčím přispět, pomoc, udělat něco pro své děti…mě nepřestává uchvacovat.
Vzpomínám, když jsme dělali na čarodejnice spaní ve školce…z pátku na sobotu. Rodiče si měli vyzvednout děti do 12,00 (v sobotu)a chtěli jsme samozřejmě něco pro děti k večeři (v pátek) a k sobotní snídani a svačině. Nikdy by mě nenapadlo, že přijdou rodiče udivení, že jim večeři a snídani nezajišťujeme MY… 8o 8o Když spí u nás ve školce. 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Že mají díky nám VOLNO v pátek večer (mohli přivést i sourozence)to bylo asi málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin