Čarodějnický slabikář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čarodějnický slabikář
Zdravím přátelé ezoteriky a magie, mám dotaz, nemáte prosim někdo knihu Marcely Košanové Čarodějnický slabikář? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prosím mohla bych někoho z vas poprosit zavolám nebo třeba do zprávy potřebují znát přesně znění jednoho z kouzel a já mám par stran rozmacenych a neprecteme to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amira1986 za kazde kuzlo, ktore vyjde, zaplatis. Ty nie si ta, ktora urcuje cenu. Pocitaj s tym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem, potřebovala jsem pomoci někomu koho mám rada a nevěděla jsem přesně, nechtěla jsem předávat dal kouzlo, které není úplně přesně, tak jsem rada, ze jste mi pomohli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná myslíš to ve stylu dobro se ti dobrem odmění nebo každé dobro bude po zásluze potrestáno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nela812 píše:
@Bábi Zlopočasná myslíš to ve stylu dobro se ti dobrem odmění nebo každé dobro bude po zásluze potrestáno?
Myslim co posles, to sa Ti vrati… preto si musis byt sakra ista, ake sily pouzivas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nela812 většinou dobro se ti dobrem vrátí. Ale to „dobro“ musí být nesobecké a nikomu nesmí uškodit. A to většinou není, když k tomu potřebuješ kouzlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit