Divná "příhoda" s aurou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Divná "příhoda" s aurou
Ahoj, dneska se mi stala taková zvláštní příhoda.. Už nějakou tu dobu vidím auru, naučila jsem se z ní číst, ale to co se mi stalo dneska, to jsem ještě nezažila.. Šla jsem po městě a prohlížela jsem si aury ostatních, ale naproti mě šla paní, u které jsem auru neviděla.. Vůbec.. Nevíte čím to může být? Že by nějaká ochrana? Jsem z toho celkem zmatená.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@janca0101 no já myslím, že 99.9 procent z nás nevidí žádné aury, tak těžko radit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilonka12 píše:
@janca0101 no já myslím, že 99.9 procent z nás nevidí žádné aury, tak těžko radit
Samozřejmě je to mířeno těm, co tomu rozumí a zabývají se tím.. Třeba tady někdo takový je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud je vse ok u tebe, tak urcite jsou na googlu infrmace, co a jak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 píše:
Ahoj, dneska se mi stala taková zvláštní příhoda.. Už nějakou tu dobu vidím auru, naučila jsem se z ní číst, ale to co se mi stalo dneska, to jsem ještě nezažila.. Šla jsem po městě a prohlížela jsem si aury ostatních, ale naproti mě šla paní, u které jsem auru neviděla.. Vůbec.. Nevíte čím to může být? Že by nějaká ochrana? Jsem z toho celkem zmatená..
Ahoj, já nevím, připadá mi, že si z toho tady dělají ostatní srandu
Já teda taky Auru nevidím, ale zajímá mě to
Říká se, že třeba lidi nemocní mají Auru tmavou, ale žádnou? A jinak vidíš pořád u všech? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 píše:
Ahoj, dneska se mi stala taková zvláštní příhoda.. Už nějakou tu dobu vidím auru, naučila jsem se z ní číst, ale to co se mi stalo dneska, to jsem ještě nezažila.. Šla jsem po městě a prohlížela jsem si aury ostatních, ale naproti mě šla paní, u které jsem auru neviděla.. Vůbec.. Nevíte čím to může být? Že by nějaká ochrana? Jsem z toho celkem zmatená..
To je zajímavé. Napiš něco více o tom. Třeba jakou auru mají různí lidé, a co se z ní dá vyčíst?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 No tak můj čtyřleťák taky vidí barevné světlo kolem lidí a říká, že někteří „nesvítí“…
Ale víc jsem se tím nezabývala, takže nevím proč… nesvítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když byla moje neteř malá, držela jsem jí jednou na ruce u zrcadla a zeptala jsem se: „Jaká jsi?“ A ona odpověděla: „Žlutá“. Tak buď viděla svou auru nebo blonďaté vlásky, ale mě hned napadla ta aura
. Já ji nevidím, ale existovat musí, protože se jí podařilo i vyfotit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, můžu se zeptat, jak to vidění aury přišlo? Samo od sebe? Strašně mě to zajímá, chtěla bych vědět, jakou mám já i moji blízcí
Jaké barvy mívají třeba lidi nejčastěji? Liší se aura starého člověka a dítěte? Moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit