Divná "příhoda" s aurou

262
12.4.16 16:16

Divná "příhoda" s aurou

Ahoj, dneska se mi stala taková zvláštní příhoda.. Už nějakou tu dobu vidím auru, naučila jsem se z ní číst, ale to co se mi stalo dneska, to jsem ještě nezažila.. Šla jsem po městě a prohlížela jsem si aury ostatních, ale naproti mě šla paní, u které jsem auru neviděla.. Vůbec.. Nevíte čím to může být? Že by nějaká ochrana? Jsem z toho celkem zmatená.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1120
12.4.16 16:17

@janca0101 no já myslím, že 99.9 procent z nás nevidí žádné aury, tak těžko radit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.4.16 16:21
@ilonka12 píše:
@janca0101 no já myslím, že 99.9 procent z nás nevidí žádné aury, tak těžko radit

Samozřejmě je to mířeno těm, co tomu rozumí a zabývají se tím.. Třeba tady někdo takový je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
12.4.16 16:34

Já čekala diskuzi o migréně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.4.16 16:39

Ja kdyz jdu po ulici tak u nikoho aury nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.4.16 16:45
@ivašot. píše:
Já čekala diskuzi o migréně :lol:

ja o epilepsii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.4.16 16:51

To byla jasna zombie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.4.16 16:54

Tak pokud je vse ok u tebe, tak urcite jsou na googlu infrmace, co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
12.4.16 17:02
@janca0101 píše:
Ahoj, dneska se mi stala taková zvláštní příhoda.. Už nějakou tu dobu vidím auru, naučila jsem se z ní číst, ale to co se mi stalo dneska, to jsem ještě nezažila.. Šla jsem po městě a prohlížela jsem si aury ostatních, ale naproti mě šla paní, u které jsem auru neviděla.. Vůbec.. Nevíte čím to může být? Že by nějaká ochrana? Jsem z toho celkem zmatená.. :nevim:

Ahoj, já nevím, připadá mi, že si z toho tady dělají ostatní srandu :? Já teda taky Auru nevidím, ale zajímá mě to :) Říká se, že třeba lidi nemocní mají Auru tmavou, ale žádnou? A jinak vidíš pořád u všech? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.4.16 17:07
@janca0101 píše:
Ahoj, dneska se mi stala taková zvláštní příhoda.. Už nějakou tu dobu vidím auru, naučila jsem se z ní číst, ale to co se mi stalo dneska, to jsem ještě nezažila.. Šla jsem po městě a prohlížela jsem si aury ostatních, ale naproti mě šla paní, u které jsem auru neviděla.. Vůbec.. Nevíte čím to může být? Že by nějaká ochrana? Jsem z toho celkem zmatená.. :nevim:

To je zajímavé. Napiš něco více o tom. Třeba jakou auru mají různí lidé, a co se z ní dá vyčíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
12.4.16 17:07

Jak taková aura vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.4.16 17:08

@janca0101 No tak můj čtyřleťák taky vidí barevné světlo kolem lidí a říká, že někteří „nesvítí“… :nevim: Ale víc jsem se tím nezabývala, takže nevím proč… nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.4.16 17:11
@Twin_Star píše:
Jak taková aura vypadá?

taky me zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
12.4.16 17:22

Když byla moje neteř malá, držela jsem jí jednou na ruce u zrcadla a zeptala jsem se: „Jaká jsi?“ A ona odpověděla: „Žlutá“. Tak buď viděla svou auru nebo blonďaté vlásky, ale mě hned napadla ta aura :D. Já ji nevidím, ale existovat musí, protože se jí podařilo i vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.4.16 17:38

Zakladatelko, můžu se zeptat, jak to vidění aury přišlo? Samo od sebe? Strašně mě to zajímá, chtěla bych vědět, jakou mám já i moji blízcí :-) Jaké barvy mívají třeba lidi nejčastěji? Liší se aura starého člověka a dítěte? Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat