Divná "příhoda" s aurou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
12.4.16 17:38

Zakladatelko, můžu se zeptat, jak to vidění aury přišlo? Samo od sebe? Strašně mě to zajímá, chtěla bych vědět, jakou mám já i moji blízcí :-) Jaké barvy mívají třeba lidi nejčastěji? Liší se aura starého člověka a dítěte? Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
12.4.16 17:44

Jaké to je to vidět? To vidíš pořád? A co u svých blízkých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
12.4.16 19:03

Zakladatelko, taky me zajímají odpovědi na otázky, na které se tu holky ptají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.4.16 19:05

Pridavam se. Taky me to hodne zajima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.4.16 19:17

Ahojky, vůbec tomu nerozumím, ale diskuse mě zaujala, dívala jsem se na netu na nějaké články a v jednom jsem našla význam jednotlivých barev aury a u bílé je napsáno: zdraví, otevřenost, sebepoznání. Tak neměla paní bílou auru? Jak říkám, nerozumím tomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.4.16 19:24
@Maddlen píše:
Zakladatelko, můžu se zeptat, jak to vidění aury přišlo? Samo od sebe? Strašně mě to zajímá, chtěla bych vědět, jakou mám já i moji blízcí :-) Jaké barvy mívají třeba lidi nejčastěji? Liší se aura starého člověka a dítěte? Moc díky!

Samo od sebe ne, zajímala jsem se o to už předtím, dokud jsem neměla druhé dítko, tak jsem se k tomu nedostala, pár měsíců mi to trvalo, než jsem se to „naučila“, trénovala jsem to s jednou známou, taky se o to zajímá..
Nevidím ji pořád, když jsem ve spěchu, tak se na to ani nezaměřuji, ale když jdu na procházky tak koukám, dříve jsem viděla jenom auru u lidí (kolem hlavy), tam je nejsilnější, potom celé tělo a nakonec i předmětů, kameny..
Ano liší se.. u zdravých a nemocných, mladých a starých.. Ta „dobrá“ aura má veselé, světlé barvy, ta „špatná“ má barvy tmavší, dokonce i černá.. Ale když jsem byla na začátcích, tak jsem barvy vůbec neviděla, jenom taková mlha.. jako kdyby.. To přišlo až později. Pokud to chcete zkusit se to naučit, tak chce to trpělivost, volný čas a dobrou náladu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.4.16 19:27
@Taao píše:
@janca0101 Můžu se tě zakladatelko zeptat, jestli ti vidění aury něco přináší? Vyvarovala ses díky tomu někdy něčemu nepříjemnému?

Dá se tak poznat např. nálada, jaký je takový člověk.. Občas to pomůže.. Když nevím jak mám na daného člověka nahlížet.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.4.16 19:28
@Ivulka93 píše:
Ahojky, vůbec tomu nerozumím, ale diskuse mě zaujala, dívala jsem se na netu na nějaké články a v jednom jsem našla význam jednotlivých barev aury a u bílé je napsáno: zdraví, otevřenost, sebepoznání. Tak neměla paní bílou auru? Jak říkám, nerozumím tomu :nevim:

Nebyla bílá :/ Prostě nic.. Jako kdyby jste šla vy a koukla na někoho, zkoušela jsem hledat a nic jsem nenašla.. Ale děkuji za snahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
12.4.16 20:19

Slysela jsem, ze nektere osoby jsou chranene, pokud prijimaji eucharistii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.4.16 20:33
@Magnificata píše:
Slysela jsem, ze nektere osoby jsou chranene, pokud prijimaji eucharistii.

Ty jo.. díky, zkusím o tom něco najít, pořád mi to vrtá v hlavě :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
12.4.16 20:36

@janca0101 Slysela jsem, ze kdo prijima casto a opravdove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.4.16 16:13

@Magnificata To je moc zajímavé - máš teorii, proč to tak je? To by ale teoreticky nebyla vidět ani žádným duchovním, řeholníkům…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.4.16 16:48
@Maddlen píše:
@Magnificata To je moc zajímavé - máš teorii, proč to tak je? To by ale teoreticky nebyla vidět ani žádným duchovním, řeholníkům…?

Hmm a co potom ta svatozář nad hlavami světců na starých obrazech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
13.4.16 16:54

Mně říkala známá, která má tyto i jiné schopnosti, že aura se dá prý i spočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
13.4.16 17:04

Aura a svatozar ie podle me neco jineho. Ja jsem to akorat slysela, nemam vlastni zkusenost, jen vim, ze kdo prijima eucharistii pravdive a casto, tak ma ochranu napr. pred zlem, napr. Woodoo, zakleti, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat