Cashback portály
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cashback portály
Ahoj, máte někdo zkušenosti s cashback portály jako je tipli nebo plnapenezenka? Nerada bych naletěla na nějaký podvod. Děkuji za reakce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katushka 7 píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s cashback portály jako je tipli nebo plnapenezenka? Nerada bych naletěla na nějaký podvod. Děkuji za reakce.
Ahoj. Využívám plnou peněženku. Když jsem žádala o výplatu cashbacku tak za pár dní byly peníze na účtu a vše proběhlo naprosto v pořádku. Takže za mě doporučuji. Jsem zaregistrovaná i na tipli, ale to nevyužívám tak to bohužel nevím jak to u nich chodí. Ale u plné peněženky jsem spokojená, prozatím žádný problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LimitedEdition píše:
Ahoj. Využívám plnou peněženku. Když jsem žádala o výplatu cashbacku tak za pár dní byly peníze na účtu a vše proběhlo naprosto v pořádku. Takže za mě doporučuji. Jsem zaregistrovaná i na tipli, ale to nevyužívám tak to bohužel nevím jak to u nich chodí. Ale u plné peněženky jsem spokojená, prozatím žádný problém
A jak si se registrovala? Přijde mi lepší přes facebook abych si nemusela pamatovat heslo ale nevím jestli je to bezpecne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katushka 7 píše:
A jak si se registrovala? Přijde mi lepší přes facebook abych si nemusela pamatovat heslo ale nevím jestli je to bezpecne.
Jejda tak to už nevím, já si všude hesla i přihlašovací jména ukládám, ať to nemusím furt psát. Tuším, ale že přes e-mail mám registraci a pak jen autorizaci přes Facebook, ale to abych nekecala, je to už dlouho co jsem se registrovala a všude mám přihlašovací údaje uložené, takže jen klikám na přihlásit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám zkušenost s Tipli a taky to funguje. Viděla jsem i nějaké jejich reklamy na Facebooku…
Jinak vygooglila jsem článek o cashback portálech **** tam je docela dobře popsané, jak ty cashback portály fungují.
Asi je jedno, který používat, mají dost podobné podmínky…
edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám swagbuton, funguje to dobře. Vrátí to pár procent, ale stejně fajn, ne? *
*edit admin - smazání odkazu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě jsem to ukončila na Plný Peněžence. Nakupovala jsem a né za malé částky a teď tam mám přes 6 korun na účtě, končím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teď taky ukončila Plnou peněženku, byla jsem tam 8 let, dřív to fungovalo lépe, podpora byla rychlá při každém dotazů, a reklamovat nákup k nepřípsané odmene taky nebyl problém. Teď je vsu na dlouhé lokte. a často odměny prostě nepripíši. Tak jsem skončila a přešla k Tipli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit