Čáslavská porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
21.11.16 19:28

Čáslavská porodnice

Ahoj holky,

nemáte někdo aktuální zkušenost? Jde mi převážně o personál, co vede porod - myslím si dobře, že porod vede porodní asistentka s tím, že mudr. přijde až na samý závěr? Jakého jste měli u porodu doktora a měli jste či neměli komplikace? A nevíte, kdo vše za doktory z venčí (tj. z doktorů, co mají soukromé praxe a nepracují tedy jen při gyn. ambulanci v nemocnici) do nemocnice dochází? Přijde mi totiž, že poslední dobou se tam doktoři a primáři střídají jak ponožky, tak si říkám, jestli se náhodou nemocnice nepotýká s nedostatkem personálu..

Budu ráda za jakékoliv recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
21.11.16 19:55

Rodila jsem v Caslavi pred necelym mesicem a byla jsem spokojena. Jedna PA na prijmu (Cincibusova, prijem v 3.30), pak se vystridaly smeny a skvela PA Trtikova. Celou dobu jsem byla v koupelne ve sprse i s micem. Monitory nejdriv kazde cca 2 hodinky, ale pri 3. monitoru se mi udelalo zle a dalsi uz se nenatacel, jen PA prisla jednou s dopplerem poslechnout malou primo do koupelny. Prechod na sal az tesne pred porodem (ale v to dopoledne jsme rodily dve, jinak bych asi na sale byla uz davno), rodil me Tichy, myslim ze jsme se docela vsichni i bavili :-) Za me velka spokojenost, mala byla po par ninutkach venku a to ji byl kousek :-D

Nekolikrat do mesice tam slouzi Provaznik. V dobu kdy jsem rodila tam byly jeste dve dalsi doktorky (a ja byla rada, ze me rodil prave Tichy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková