Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
nemáte někdo aktuální zkušenost? Jde mi převážně o personál, co vede porod - myslím si dobře, že porod vede porodní asistentka s tím, že mudr. přijde až na samý závěr? Jakého jste měli u porodu doktora a měli jste či neměli komplikace? A nevíte, kdo vše za doktory z venčí (tj. z doktorů, co mají soukromé praxe a nepracují tedy jen při gyn. ambulanci v nemocnici) do nemocnice dochází? Přijde mi totiž, že poslední dobou se tam doktoři a primáři střídají jak ponožky, tak si říkám, jestli se náhodou nemocnice nepotýká s nedostatkem personálu..
Budu ráda za jakékoliv recenze.
Rodila jsem v Caslavi pred necelym mesicem a byla jsem spokojena. Jedna PA na prijmu (Cincibusova, prijem v 3.30), pak se vystridaly smeny a skvela PA Trtikova. Celou dobu jsem byla v koupelne ve sprse i s micem. Monitory nejdriv kazde cca 2 hodinky, ale pri 3. monitoru se mi udelalo zle a dalsi uz se nenatacel, jen PA prisla jednou s dopplerem poslechnout malou primo do koupelny. Prechod na sal az tesne pred porodem (ale v to dopoledne jsme rodily dve, jinak bych asi na sale byla uz davno), rodil me Tichy, myslim ze jsme se docela vsichni i bavili
Za me velka spokojenost, mala byla po par ninutkach venku a to ji byl kousek ![]()
Nekolikrat do mesice tam slouzi Provaznik. V dobu kdy jsem rodila tam byly jeste dve dalsi doktorky (a ja byla rada, ze me rodil prave Tichy).
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.