Častá stolice u 5měsíční

1446
20.12.11 07:35

Častá stolice

Ahoj maminky, má takový dotaz. Mám 5 ti měsíční dceru. Před 14 dny jsme byly u doktorky, kvůli tomu, že malá často kaká. Doktorka ji převážila a zjistila že za 14 dní nepřibrala nic. Tak jsem po kojení začala přidávat nutrilon. Mám zapůjčenou váhu, takže teď po 2 týdnech málá už krásně přibrala 350 g. Ale co mě trápí je to, že to kakání je pořád stejně často, kaká dokonce i dvakrát za noc a jinak po každým krmení, je jak průtokový ohřívač :D . Stolice je krásně žlutá i hustá, takže průjem to není. Tak nevím jestli to mám řešit když přibývá na váze. Existuje něco čím to kakání zmírnit? Děkuji za odpovědi Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
20.12.11 07:38

Nas prcek taky do roka dost kakal,i nekolikrat za den.Byt tebou,tak kakani nijak nezmirnuju.Bud rada ze kaka,kdyby nekakala,bylo by to nejspis horsi :)
Myslim,ze az bude jist i tuzsi jidlom,tak se i ta stolice upravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karcule
20.12.11 07:41

Taky si myslím že když přibírá tak to asi nevadí, ale taky mě to děsilo. Přes den kakal třeba i 8 krát denně.

Příspěvek upraven 20.12.11 v 07:48

• Citovat
  • Upravit
1446
20.12.11 07:44

Jsem ráda že v tom nejsem sama mě taky kaká klidně 8 krát denně a to k tomu právě ještě v noci. Prostě dojí a za 10 minut je to venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
20.12.11 07:45

Ja dokud jsem prcka plne kojila(6 mesicu) tak vetsinou kajdil vzdy pri kazdem kojeni.jak to bylo v noci si uz nepamatuju,ale vzdy byl minimalne jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
20.12.11 09:14

Dcera mi ještě minulý týden kadila min 10× denně. Vždy víc při každém kojení, plus k tomu ještě občas mezi kojením takové prdnutí. Hlavně mi to štvalo v noci. Te´d posledních 5 dní už jen 3× :dance: . Nijak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí