Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím holky, jdu pro radu.. před těhu jsem brala Verezanu, teď ji rok beru zpátky. Dost často mám bolesti v podbřišku a zádech a pak následuje hnědé špinění. Krvácení v pauze se objevuje jak kdy. Na kontrole u gynekoložky dle ní vše v pořádku, dělala i sono, žádná cysta, nic… Bylo mi řečeno, že se to občas stává a dala mi na špinění akorát ascorutin. Jsem z toho už zoufalá a přijdu si jako blázen. Někdo s podobnými zkušenostmi, radou? Děkuju ![]()
Ahoj,
Mě bolí břicho vždycky tak 3tydny a týden mam klid. Mam Mirenu, na utz vše ok, přijdu si všude jako hypochondr, ale strašně mě to obtěžuje ![]()
@mesiah no mi prislo jak kdybych si uz vymyslela…ale sama dr videla ze spinim… Sliznice nizka.. cipek podle mikroskopu taky ok.. uz nevim.. je to neprijemny a obtezuje to ![]()
Já to měla z antikoncepce
. Prostě mi nesedla. Měla jsem Sunyu pak Lyndinette. Prostě časté špinění, podbřišek, bolest hlavy a takové
. No nakonec jsem přešla na Logest a byl klid.
@EvieK no taky si myslim ze je to tim..nicmene nevypadalo to, ze by to se mnou chtela resit.. migreny mam casto a je fakt ze jsem vypozorovala, ze je to od doby co mam zaase zpet HA.
@Neuz píše:
@EvieK no taky si myslim ze je to tim..nicmene nevypadalo to, ze by to se mnou chtela resit.. migreny mam casto a je fakt ze jsem vypozorovala, ze je to od doby co mam zaase zpet HA.
Ono ne každá ti sedne to je fakt. Logest má nižší obsah hormonů, možná proto mi sedla. Ani jsem z ní tolik nepřibírala, bolesti hlavy a špinění, bolesti podbřišku ustály. Ale či to bylo skutečně tím, to kdo ví, bývalý gynekolog to taky neřešil prý je to normální, měla jsem k tomu i další problémy. Takže možná bych to vyzkoušela a třeba to bude lepší.