Časté čůrání - těhotenství?

6.9.12 22:09

časté čúrání u dospělého

Ahoj.
Mám otázku možná hloupou, ale zajímá mě každý názor.
Od rána neustále chodím curat. Nic mě nepali ani neboli. Takže mě napadlo, že bych byla konečně těhotná? Snažíme se několik měsíců a jsem dost nervózní.
Prsa mě bolí, ale to vždy tak 14dní před ms. Jenže tentokrát nějak mene. Přemýšlím jestli to nemám vsugerovane.
Bohužel ms mám až za týden a dělat si test teď je asi zbytecne. nechci být zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101633
6.9.12 22:19

Časté čůrání sice v těhotenství je, ale jelikož je způsobováno tím jak zvětšující se děloha tlačí na močový měchýř, tak to u tebe nebude tenhle případ.
Spíš bych to tipla na nějaké prochladnutí, přece jen ráno nebylo úplně teplo a pálit a bolet to nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
6.9.12 22:24

@j.a.n.i1 No já jsem hodila na malou strašně asi v druhém měsíci a pak na konci těhotenství. Doktorka říkala, že to tak bývá.

• Citovat
  • Upravit
2185
6.9.12 22:24

Já teda čurám hodně i na začátku těhotenství :think: ale nevím jestli nejsem jediná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
6.9.12 22:25

Já se mohla u všech třech těhotenství uběhat na čůrání pomalu už od oplodňujícího aktu (až do cca 10.tt).

PS: je to normální i na začátku těh. a to vlivem hormonů.

Příspěvek upraven 06.09.12 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166

@j.a.n.i1 To je sice pravda, že tlačí na močový měchýř, ale bývá to už v raném těhotenství, i ledviny pracují více. Takže za mně, že to těhotenstvím být může, ale nejde se podle toho řídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

No já jsem právě 12DP0 s pozitivním testem a čůrám taky o sto šest, pořád lítám, je to děs! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.9.12 22:26

Jestli se snažíte a jsi z toho napjatá a stresovaná, tak můžeš čůrat jak Alík i z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
6.9.12 22:33

Vyzní to blbě, ale opravdu nepoznáme jestli jsi těhotná a a ani podle toho, jak často chodíš čůrat :D. Promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.9.12 22:45

V těhotenství často bývá podrážděný močový měchýř. pomáhá suché teplé na podbřišek, třebe přežehlený ručník. zkus, třeba pomůže. jestli je to ale těhotenstvím ti nepovím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.9.12 11:49

Já jsem začala chodit hodně často na záchod asi 10 den po ovulaci. Ještě předtím, než jsem testovala. Takže ano, možné to je a někdo to tak skutečně má, ale to neznamená, že musíš být těhotná. Budeš asi muset zkrátka počkat na příchod MS a případně udělat test. Tohle ti nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
7.9.12 12:17

No ja som frflala ze som z prace nachladnuta az nepekne, kazdu polhodinu na zachod, ze chodim curat jak tehotna… no nastvana som bola na cely svet. A hadaj co… bola som tehotna plus minus mesiac :mrgreen: Lenze u mna sa tehotenstva ohlasovali nie „klasickymi“ priznakmi, ale chripkou :nevim: Obe decka som liecila striedavo paralenom a svarakom… nezabralo :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Andrea.99987
1.10.13 14:14

Nevim jestli jsem tehotna

Dobry den, chtela jsem se zeptat castejsi chodit na malou a bolej mne prsa i kdyz ty mne boleli vzdy tyden pred ms ale tu sem nedostala uz skoto mesic.. test mi ukazuje ze ne… dekuji za pochopeni

• Citovat
  • Upravit
17629
1.10.13 14:30

Může jít o poruchu cyklu, někdy ale těhotenství test z moči neodhalí a je třeba utz a odběr krve. co zajít na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea.99987
2.10.13 13:09

Jj uz jsem objednana v patek :) dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat