Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,Syn 3 letý má už několik měsíců problém se stolicí. Jednou za den má klasicky bobek a po zbytek dne třeba 6× nutkání na velkou, ale nic mu nejde. Jde mu jen hlen a hodně vzduchu.
Někdy je třeba týden klid a pak se to zas na 2 týdny objeví. Takto furt dokola.Řešila jsem na alergo a nic, teď jsem si vyžádala žádanku na gastro. Neměl někdo stejny problém? Stále ho to nutí na velkou, ale střeva má prázdné.
Pozoruji u syna podobný „chtíč“ chodit na velkou.. denně jde třeba 6×, někdy i víc, ale většinou mu všechno jde.. Takže to dávám za vinu častému jezení a pohybu.
průjem nemá, zácpu nevím, někdy tam je bobek a někdy je to větší než dospělácké.. Neřešila jsem zatím nikde.. Podle mě, kdyby ho něco bolelo apod, řekl by si.
@Andělka55 kdyz mu to jde tak dobry
Ale malemu jde jen vzduch a hleny. Uplne bezi na zachod a jen vzduch. Ty streva ho nuti se vyprázdnit i kdyz tam nic nema
Je to cele divne, hlavne at to neni nic vážného
Admin
@Anonymní píše:
@Andělka55 kdyz mu to jde tak dobryAle malemu jde jen vzduch a hleny. Uplne bezi na zachod a jen vzduch. Ty streva ho nuti se vyprázdnit i kdyz tam nic nema
Je to cele divne, hlavne at to neni nic vážného
Admin
a výtěr mu dělali? může mít nějaký bacil apod..
@Andělka55 vyter ne, jen vzorek a krev v listopadu a tam nic nenašli. Doktorka furt ze neni ani alergie na lepek, ze nevi co to je. Ze jedine zkusit gastro. Tak zkusime
Ahoj maminky,
Syn 3 letý má už několik měsíců problém se stolicí. Jednou za den má klasicky bobek a po zbytek dne třeba 6× nutkání na velkou, ale nic mu nejde. Jde mu jen hlen a hodně vzduchu.
Řešila jsem na alergo a nic, teď jsem si vyžádala žádanku na gastro. Neměl někdo stejny problém? Stále ho to nutí na velkou, ale střeva má prázdné. 
Někdy je třeba týden klid a pak se to zas na 2 týdny objeví. Takto furt dokola.