Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj. V dětství jsem trpivala na zatmění se mi před očima, chtělo se mi zvracet. Trvalo to, tak pět minut. Tenkrát se to nevysetrovaLo, protože rodiče to neřešili a já jsem nebyla plnoletá. Samo to přestalo, ale teď z ničeho nic odpadavam a bojím se, že spadnu na hranu stolu nebo něco podobného. Normálně jdu a najednou jsem na zemi. Stane se to několikrát denně.Naštěstí se mi nic zatím nestalo. Mám jít k doktorovi? Je normální jít a zničehonic odpadnout, i když hned vstanu. Má s tím někdo zkušenosti? Jím a piju normálně, těhotná nejsem, tlakv pohodě.
ne, nechod, proč, lepší je psát na epipi a udělat si anketku.
@Anonymní píše:
Ahoj. V dětství jsem trpivala na zatmění se mi před očima, chtělo se mi zvracet. Trvalo to, tak pět minut. Tenkrát se to nevysetrovaLo, protože rodiče to neřešili a já jsem nebyla plnoletá. Samo to přestalo, ale teď z ničeho nic odpadavam a bojím se, že spadnu na hranu stolu nebo něco podobného. Normálně jdu a najednou jsem na zemi. Stane se to několikrát denně.Naštěstí se mi nic zatím nestalo. Mám jít k doktorovi? Je normální jít a zničehonic odpadnout, i když hned vstanu. Má s tím někdo zkušenosti? Jím a piju normálně, těhotná nejsem, tlakv pohodě.
Opravdu me zarazi, ze se nekdo pta, jestli s timto ma jit k lekari. Samozrejme ano.
@vokishka píše:Že jo, běžně lidí odpadávají několikrát denně. Má to tak každý.
ne, nechod, proč, lepší je psát na epipi a udělat si anketku.
To je troll? Jinak ne, normální to opravdu není. Zkus jít někdy někam mezi lidi - kdyby to bylo normální, tak furt někde někdo leží na zemi, kamkoli se hnes.
@Semtex píše:
To je troll? Jinak ne, normální to opravdu není. Zkus jít někdy někam mezi lidi - kdyby to bylo normální, tak furt někde někdo leží na zemi, kamkoli se hnes.
chceš říct, že ty nepřekračuješ tak běžně lidi na chodníkách nebo v obchodácích?
To vite, ze je to normalni, tady odpadlo rovnou pet lidi najednou!
![]()
@vokishka píše:
chceš říct, že ty nepřekračuješ tak běžně lidi na chodníkách nebo v obchodácích?
Ale joooo, porad
. Nejlepší je, když postupně odpadají ve frontě v obchodě, ovšem blby je, když už jsem teda na řadě a odpadnu taky ![]()
Jdi k doktorovi. Nevím, proč ti to přijde normální. Může to být i něco vaznejsiho, příbuzné se takto od dětství „zastavovalo“ srdce. Prostě vynechalo na tak dlouho, dokud neomdlela. Teď už má kardiostimulator. Samozřejmě to může být i hromada jiných věcí.
Samozřejmě s tím běž k lékaři. Mohou se za tím skrývat i vážné nemoci, fakt není na co čekat.
Hned zítra tam naklusej. Hlavně nesedej za volant jestli máš řidičák.
@Anonymní píše:
troll nebo jen mentálně jednoduchá osoba?
fakt si tady nejsem jistá
@Anonymní píše:
no asi spíš jsi troll
to sis nikdy nic nezlomila, nespadla jsi mezi lidmi, v práci, nikdo nezavolal záchranku?
to jako si tak vesele padáš a nic, a napíšeš dotaz na emimino?
TROLL
@stinga píše:
no asi spíš jsi troll
to sis nikdy nic nezlomila, nespadla jsi mezi lidmi, v práci, nikdo nezavolal záchranku?
to jako si tak vesele padáš a nic, a napíšeš dotaz na emimino?
TROLL
Milá Stingo, mám Tě zde rád. Stát se může komukoliv cokoliv. Též jsem minulý týden spadl v lese. Chceš foto?
Ahoj. V dětství jsem trpivala na zatmění se mi před očima, chtělo se mi zvracet. Trvalo to, tak pět minut. Tenkrát se to nevysetrovaLo, protože rodiče to neřešili a já jsem nebyla plnoletá. Samo to přestalo, ale teď z ničeho nic odpadavam a bojím se, že spadnu na hranu stolu nebo něco podobného. Normálně jdu a najednou jsem na zemi. Stane se to několikrát denně.
Naštěstí se mi nic zatím nestalo. Mám jít k doktorovi? Je normální jít a zničehonic odpadnout, i když hned vstanu. Má s tím někdo zkušenosti? Jím a piju normálně, těhotná nejsem, tlakv pohodě.