Čínská medicína a záněty močového měchýře

Anonymní
26.3.23 16:46

Cinska medicina - záněty močového mechyre

Dobrý den, koho v Praze byste doporučili na časté záněty moc. Měchýře a nepříjemné pocity v něm i po doléčení? Urologové nic nenašli, tak zkouším hledat pomoc jinde. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
27.3.23 20:54

Dobrý den, někdy se říká, že časté záněty močového měchýře bývají, když něco člověk v sobě dusí. Např. nejake konflikty, nespokojenost…Zamyslet se neřeším něco co mě trápí a chci to změnit a ono to nejde. Jinak hodně pít vodu a kontryhelovy čaj je dobrý a nasadit lichořeřišnici a jíst listy květy. A hlavně zateplit nohy i na noc teplé ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 21:02

@Nekkka psychika v tom určitě také bude. Snažím se na ni pracovat, je to o dost lepší, již se tolik nestresujiy ale stejně se ty záněty vrací. Lichorerisnici beru ve formě tinktury. Kontryhelovy čaj zkusím.

• Citovat
  • Upravit
34
10.4.23 18:07

Já chodila s chronickým zánětem močového měchýře k jedné lékařce tcm u Nádraží Holešovice asi půl roku na akupunkturu a užívala jsem i nějaké tablety a ani trochu to nepomohlo. Po půl roce zhodnotila, že bych měla zkusit i návštěvu imunologa. Od té doby mě tam už neviděla. Až na imunologii mi napravili imunitu podlomenou antibiotiky a řízenou imunonologickou léčbou urovaxomem. Pomohlo i přijít na příčinu (v mém případě přeléčit důkladně antibiotiky manžela).Když si vezmu, kolik peněz, času a bolesti jsem u této paní nechala, tak se až stydím, ale tonoucí se stébla chyta :oops: Moje rada tedy zní - dejte ještě šanci českému zdravotnictví. Někde je prostě zakopaný pes, jen ho najít. Já musela 2 krát měnit urologii, než jsem našla dobrou doktorku, která nade mnou nezlomila hůl a konečně přišla na příčinu problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí