Časté pohyby miminka ve 20tt

62
12.8.24 19:29

Časté pohyby miminka ve 20tt

Ahoj holky,

Jsem na začátku 20tt a pohyby cítím už cca od 17.-18.tt. Teď jsou to už pohyby intenzivnější, i když stále příjemné a absolutně nebolestivé. Dnes ale od rána jsou pohyby velmi časté, s přestávkami by se dalo říct, že celodenní. Myslíte si, že je vše ok? Jelikož hodně čtu, tak vím, že i neobvykle moc pohybů miminka může být problém, a že ostatní v tomto týdnů cítí pohyby cca 10× denně, zatímco já dnes skoro furt.
Druhá věc je ta, že pohyby cítím vždy jen na pravé straně břicha. Stalo se tohle některé z vás taky?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3143
12.8.24 20:36

Je to zvláštní, takhle malý plod by se měl ještě volně hýbat v děloze a kopat „všude“. Lokalizované pohyby, kopance v konkrétním místě břicha (okopávaly mi játra) jsem měla u dětí až kolem 33.-35.týden, kdy už byly přetočené hlavou dolů. Být tebou skočím na gyndu, jen pro vlastní uklidnění. A neboj, blbě koukat nebudou, a když jo, jejich věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.24 20:42

Zašla bych do nemocnice. Sice jsem se jí chtěla v těhu vyhýbat, ale jednou nebylo jiné východisko a všichni byli hrozně hodní..vyšetřili mě a pustili domů. Pohyby v takové intenzitě určitě stojí za povšimnutí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky