Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono se s tím nic dělat nedá, takže Cola, jíst a dávat si pozor, ať sebou neseknes. Taky to znám, nejen že mě v MHD pouštěly sednout důchodkyně, neb jsem byla zelená jak sedma, ale párkrát mi i nabídly doprovod
.
@Anonymní píše: Více
no tak se drž doma, v tomto horku je nejlepší nevycházet, a dávej si Colu nebo kafe - co jiného chceš slyšet?
a už jsi pochopila, že na přání ti porod nevyvolají ve 30 tt., viď?
Zkuste zůstat hydratovaná, pijte hodně vody, a pokud můžete, zkuste trochu slanější jídlo. Káva nebo cola může krátkodobě pomoci, ale vše s mírou. Dopřejte si klid a často si odpočívejte, aby se tělo adaptovalo. Pokud by potíže přetrvávaly, zvažte konzultaci s lékařem znovu.
Měla jsem v nemocnici furt 80/40, 70/38 po četných krvácení, chodili mě furt měřit a já fungovala dobře
pila jsem kafe…
Hezký den přeji, mám nízký tlak horní i spodní. Co mohu proti tomu udělat prosím? Cítím se slabá a je mi na omdlení. Co vám pomohlo na nízký tlak. V nemocnici semnou nic neudělají už sem se informovala. Řekli pít Coca colu nebo kafe ale víc se nedá. Bolí mě hlava a je mi mizerně ven ani nechodím a držím se doma pouze.