Částé vaginální problémy

Anonymní
6.1.15 11:47

částé vaginální problémy

Dobrý den,
mám opakující se problém a prosím o radu. Několik let zpět jsem velmi trpěla záněty močového měchýře, ale naštěstí se to podchytilo a povedlo zaléčit. Bohužel vždy když se dostanu do stresu nebo jsem oslabená se mi trošku vrací pobolívání. Léčím pomocí lichořeřšice. Bohužel se mi poslední dobou přidaly i vaginální problémy. Nemusí ani dojít na sex, ale stačí ty věci okolo a hned druhý nebo třetí den cítím problémy. Jako že to není ono. Po gynekologické stránce je vše v pořádku (testy). Ráda bych s tím začala bojovat trošku preventivně. Nemáte zkušenosti s nějakými laktobacily přímo na tyto problémy? Nebo cokoliv jiného, co by pomohlo? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
6.1.15 12:31

Zdravím,

já bych to zkusila z trochu jiné stránky. Začala bych pracovat na odkyselení organismu, zvýšení dávky minerálů (to pomůže odkyselení) a zkusila bych kravské kolostrum na imunitu. Myslím, že když se to neustále vrací, tak lokální léčba moc účinná nebude.

Přeju, ať se to brzy zlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
6.1.15 12:36

Ahoj, na močový měchýř a močové cesty mě když to chytím na začátku pomáhají brusinky a ty se myslím v tabletkách dají jíst každý den, ale nejsem si jistá, preventivně když někde promrznu si dávám urologický čaj..Taky jsem se dlouho léčila s močovým měchýřem na urologii a musela jsem dokonce vysadit i HA, prý na tom má taky svůj podíl.

A k těm vaginálním zánětům, mi hodně pomohl lactacyd femina. Je to intimní mýdlo a já se bez něj už neobejdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
6.1.15 12:39

Netrpím na záněty močáku, ale výtoky ano :pocitac: :zed:.. PEKLO :cert:. Mám stálého partnera, skoro manžela, jsme spolu 7 let, trpím na to pořád, třeba půl roku dobrý, ale pak vagin. problémy se mi vrací a opakují :zed:.. Moje mudr. říká, že mám tu střevní mikroflóru vybitou a holt je k tomu někdo více náchylný :pocitac:… Mám doma pro případy léky na mykózu a lečím se doma, jinak u mudry bych byla pečená, vařená.
Občas si zavádím boraxové globule jen tak, volně prodejné v lékárně - doporučuji. Není to léčivo, je to taková „desinfekce“
Vím, neporadila jsem, ale nejsi v tom sama :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.01.15 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.15 12:40

@Keysi24 Ahoj, ten lactacyd femina se dá sehnat v lékárně? Můžu se zeptat na cenu? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
6.1.15 12:41

Intimní mýdlo Ti nepomůže od gyn. problémů, používám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
6.1.15 12:42

@zkrumlova Jejda cenu si moc nepamatuju, ale myslím, že tak do stovky a koupit se dá normálně v supermarketu, třeba Tesco, Kaufland :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.15 12:44
@lucije28 píše:
Netrpím na záněty močáku, ale výtoky ano :pocitac: :zed:.. PEKLO :cert:. Mám stálého partnera, skoro manžela, jsme spolu 7 let, trpím na to pořád, třeba půl roku dobrý, ale pak vagin. problémy se mi vrací a opakují :zed:.. Moje mudr. říká, že mám tu střevní mikroflóru vybitou a holt je k tomu někdo více náchylný :pocitac:… Mám doma pro případy léky na mykózu a lečím se doma, jinak u mudry bych byla pečená, vařená.
Občas si zavádím boraxové globule jen tak, volně prodejné v lékárně - doporučuji. Není to léčivo, je to taková „desinfekce“
Vím, neporadila jsem, ale nejsi v tom sama :mrgreen:Příspěvek upraven 06.01.15 v 12:40

jo jo ty globule jsem docela fajn. Sice neporadila, ale nejsem v tom sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
278
6.1.15 12:45

@lucije28 No mě třeba to mýdlo pomáhá hodně, taky jsem se kolikrát už léčila doma, protože bych na gyndu chodila furt, i tak jsem tam byla pečená, vařená..Pak mi sestřička na gyndě poradila, abych zkusila to mýdlo a začalo se to lepšit..

Já si myslím, že se tím nemůže nic pokazit =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.15 12:46
@lucije28 píše:
Intimní mýdlo Ti nepomůže od gyn. problémů, používám :mrgreen:
… ani když obsahuje nějaké fungicidní látky? (Já teda nevím, jestli zrovna ten lactacyd je obsahuje)To bude zřejmě vnitřní a imunitní problém, že?

Ještě jsem slyšela, že ta správná mikroflóra se dá doplnit lžičkou bílého kvalitního jogurtu do pochvy. Ale nemám odzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
6.1.15 12:48

@zkrumlova Jo, jogurt do pochvy jsem kdysi už taky zkoušela, zoufalá ze zánětů..Ale už ani nevím, jaký to mělo účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.15 12:53
@Keysi24 píše:
@zkrumlova Jejda cenu si moc nepamatuju, ale myslím, že tak do stovky a koupit se dá normálně v supermarketu, třeba Tesco, Kaufland :)

Díky za tip :palec: Posílám manžela do Kauflandu ;)
Ještě mě napadlo, dá se to intimní mýdlo používat i při mikózach? Protože normální mýdlo, nebo sprcháč to prý ještě zhoršují. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
6.1.15 13:04

@zkrumlova Normální mýdlo a sprcháč by se na intimní hygienu používat vůbec neměl. Já se s lactacydem umývala i při mykozách a nikdy jsem s tím problém neměla.
Myslím, že je dokonce i řada vyloženě na mykozu. Zkus se mrknout na net a počíst si o tom =) Za mě ale veliká spokojenost.

Sestřence ale zase doktorka říkala, že při zánětu se má umývat pouze čistou vodou.

Tak doufám, že ti to pomůže. Já už nějaký ten pátek se zánětama(musím zaklepat)problém nemám, ale vím, jak to dokáže potrápit.
Ono každému vyhovují jiné intimní gely. Kamarádka zase používala gel z Avonu a ten mě osobně zase vůbec neseděl.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.15 13:10
@Keysi24 píše:
@zkrumlova Normální mýdlo a sprcháč by se na intimní hygienu používat vůbec neměl. Já se s lactacydem umývala i při mykozách a nikdy jsem s tím problém neměla.
Myslím, že je dokonce i řada vyloženě na mykozu. Zkus se mrknout na net a počíst si o tom =) Za mě ale veliká spokojenost.

Sestřence ale zase doktorka říkala, že při zánětu se má umývat pouze čistou vodou.

Tak doufám, že ti to pomůže. Já už nějaký ten pátek se zánětama(musím zaklepat)problém nemám, ale vím, jak to dokáže potrápit.
Ono každému vyhovují jiné intimní gely. Kamarádka zase používala gel z Avonu a ten mě osobně zase vůbec neseděl.. :nevim:

Tak koukám, jsem v tom pěkný buran. :oops: Taky jsem používala gel z Avonu, ale nijak mě neoslovil, tak jsem to všechno vzala sprcháčem jednim vrzem :nevim: No, vyzkoušíme, uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
6.1.15 13:12

Když máš mykózu, je problém vevnitř :zed: a omývání genitálií nezabrání výtokům :zed: :pocitac: a že jich mám za sebou šíleně moc :cert:.. Myslela jsem, že třeba po porodu se to zlepší, ale neee…
Co tedy děláme - partner neejakuluje do mne, to mi moc neprospívalo, měla jsem výtoky horší :poblion:, po tomto zjištění se mi to maličko zlepšilo.
Na jogurty nevěřím :mrgreen: :lol:
Když máš angínu taky dostaneš ATB…to samé dole, výtoky = léky :P

Příspěvek upraven 06.01.15 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS