Časté záněty močových cest - rady

292
21.11.17 18:37

Caste zanety mocovych cest rady

Ahojky, chci se zeptat posledni rok me trapi opakovane zanety mocovych cest pokazde mam v moci hodne krve tak dostanu antibiotika, je tu taky nekdo kdo na to hodne trpi a co vam pomaha jako prevence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10631
21.11.17 18:44

@agvamarine Já si naposledy koupila lichořeřišnici větší a pomohla mi. Taky na to trpím. A preventivně brusinky a hodně, hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9501
21.11.17 18:52

@agvamarine Kolegyně v práci nyní vyzkoušela kapky od Topvetu - Močopohlavní aparát. Dají se sehnat okolo 100 Kč a :palec: :palec:, je bez problémů a bojovala se záněty opakovaně skoro 2 roky. My máme vyzkoušenou lichořeřišnici a čaj od Grešíka Mykotin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 18:55

Hlavně při těch antibiotikách brát probiotika, já je teda beru ob den, i když jsem bez potíží! Potom si udělat odvar z řepíkové natě a dělat si s tím obklady, to mi vždycky pomůže!

• Citovat
  • Upravit
14642
21.11.17 18:56

Lichořešišnice je super, a ještě zkus Medvědici lékařskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.11.17 19:01

Posilali vas taky na vysetreni na urologii? me tam prave posilaji tak nevim co me ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.11.17 19:11

Mě pomohlo delší brání atb (20 dni ) to me konečně zbavilo zanetu a proste se víc hlídat. Teplo, hodně pít, brusinky. Občas se to objeví ale už se v tom nemotam furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
21.11.17 19:19

Taky jsem měla časté záněty močových cest s antibiotiky, krví v moči atd., a vždycky byl spouštěčem sex. Vyčetla jsem někde radu, jít se hned potom vyčurat, že to pomáhá. A fakt že jo - funguje mi to naprosto spolehlivě, od té doby, co to dodržuju, ani jeden zánět, už je to tak dva roky (ťuk, ťuk). A naopak, stačilo jednou zapomenout jít a zánět byl tu…

Tak se zamysli, jestli ti to třeba také nezpůsobuje (ne hned, ale tak cca 24-30 hodin poté).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.11.17 19:28

To myslim ze sex asi ne ten zanet jsem nikdy nemehla hned druhy den po styku. uvidime vyskousim ty bylinky nejake co pisete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9501
21.11.17 19:28

@agvamarine Posílali, budou Ti s velkou pravděpodobností vyšetřovat močovou trubici, zda není zúžená, to může být také příčinou častých zánětů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
21.11.17 19:30
@agvamarine píše:
To myslim ze sex asi ne ten zanet jsem nikdy nemehla hned druhy den po styku. uvidime vyskousim ty bylinky nejake co pisete :lol:

Ne hned druhý den, ale většinou až o den později, chvíli to trvá, než se tam ty potvory namnoží, jen přes noc to nestihnou.

A máš tedy vypozorovaný nějaký spouštěč, nebo to prostě přijde z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.11.17 19:37

Nevim prijde mi to tedy jako blbost ale ja piju vetsinou jen vodu a caje a ted co jsem nela dvakrat ten zanet tak mi prijde ze jsem to mela ze den predtim jsem pila limonady ale asi to bude jen nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.11.17 19:38

Ale prave ze to je vzdy bez varovani, pak to.uz prijde v takove sile ze pomuzou jen antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí