Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zapomínám. Přečtu si například informaci, kterou si chci opsat, zapomenu dřiv, než ji opíšu a musím číst znovu. Je mi 28. Vim, že to může vyznít blbě, ale já mám vážně strach. Má s tím někdo zkušeností?
@PetyMimi mám to od tý doby co mám děti
Co s tím nevím, ale jestli tě to tolik znepokojuje navštiv lékaře ![]()
@PetyMimi Tohle mi dělá stres. Pokud si 3× něco přečtu a pořád nevím, co čtu, jsem prostě přetažená. V takové chvíli končím a jdu prostě odpočívat.
Mám to stejný! A pořád něco někde zapomínám a prostě jsem nějak přestala přemýšlet (počítám na prstech).. nevím jestli je to tou mateřskou ale taky mám už občas strach ![]()
U nas v domacnosti na to trpi chlap
dokud jsem nepoznala ho, nenapadlo me, ze nekdo dokaze takhle zapominat. Oz delsi dobu ji Gingio, zlepseni je, ale stale bych si dokazala predstavit “lepsi” vysledky.
![]()
Já to mám od druhého porodu, nic neudržím v hlavě
a je mi stejně…tak nevím, doufám, že je to tím, že jsem už dlouho doma.
@nestarejtese píše:
Mám to stejný! A pořád něco někde zapomínám a prostě jsem nějak přestala přemýšlet (počítám na prstech).. nevím jestli je to tou mateřskou ale taky mám už občas strach
Mám to úplně stejně + někdy ani neposkládám smysluplnou větu
ano je to mateřskou. Po návratu do práce, se mi IQ i paměť vrátila… Do doby než jsem zas na další mat. nastoupila
Já též, bude mi 26.Ráda si např. čtu různé zajímavosti. Když pak o tom o čem jsem si četla je někde řeč např. na návštěvě, chci k tomu něco říct… a já už nevím co jsem četla
vím, že jsem o tom četla, ale nevím co
stejně tak jsem teď asi 14 dní kupovala sůl do myčky, nebo kolikrát se nemohu vyjádřit(říkám dceři ukliď si… TO, prostě mi v tu chvíli nenaskočí slovo PANENKA) a další a další věci. Přemýšlím o vyšetření
@sunshine125 píše:
Já též, bude mi 26.Ráda si např. čtu různé zajímavosti. Když pak o tom o čem jsem si četla je někde řeč např. na návštěvě, chci k tomu něco říct… a já už nevím co jsem četlavím, že jsem o tom četla, ale nevím co
stejně tak jsem teď asi 14 dní kupovala sůl do myčky, nebo kolikrát se nemohu vyjádřit(říkám dceři ukliď si… TO, prostě mi v tu chvíli nenaskočí slovo PANENKA) a další a další věci. Přemýšlím o vyšetření
Mému muží jsem posledně v kuchyni řekla… Prosím tě, podej mi takové to, čím jsi míchal tam to
… Myslíš vyřechu?