Časté zapomínání

248
23.5.18 12:46

časté zapomínání

Zapomínám. Přečtu si například informaci, kterou si chci opsat, zapomenu dřiv, než ji opíšu a musím číst znovu. Je mi 28. Vim, že to může vyznít blbě, ale já mám vážně strach. Má s tím někdo zkušeností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
23.5.18 12:50

@PetyMimi mám to od tý doby co mám děti :mrgreen: Co s tím nevím, ale jestli tě to tolik znepokojuje navštiv lékaře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.5.18 12:55

@PetyMimi Tohle mi dělá stres. Pokud si 3× něco přečtu a pořád nevím, co čtu, jsem prostě přetažená. V takové chvíli končím a jdu prostě odpočívat.

• Citovat
  • Upravit
167
23.5.18 13:05

Zkusil/zkusila si nějak podpořit paměť doplňky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.5.18 13:42

Mám to stejný! A pořád něco někde zapomínám a prostě jsem nějak přestala přemýšlet (počítám na prstech).. nevím jestli je to tou mateřskou ale taky mám už občas strach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
23.5.18 13:46

U nas v domacnosti na to trpi chlap :roll: dokud jsem nepoznala ho, nenapadlo me, ze nekdo dokaze takhle zapominat. Oz delsi dobu ji Gingio, zlepseni je, ale stale bych si dokazala predstavit “lepsi” vysledky. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
23.5.18 13:47

Já to mám od druhého porodu, nic neudržím v hlavě :lol: a je mi stejně…tak nevím, doufám, že je to tím, že jsem už dlouho doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
23.5.18 22:43
@nestarejtese píše:
Mám to stejný! A pořád něco někde zapomínám a prostě jsem nějak přestala přemýšlet (počítám na prstech).. nevím jestli je to tou mateřskou ale taky mám už občas strach :?

Mám to úplně stejně + někdy ani neposkládám smysluplnou větu :-D ano je to mateřskou. Po návratu do práce, se mi IQ i paměť vrátila… Do doby než jsem zas na další mat. nastoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
24.5.18 11:26

@anahita uff tak to se mi ulevilo :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.5.18 13:05

Já též, bude mi 26.Ráda si např. čtu různé zajímavosti. Když pak o tom o čem jsem si četla je někde řeč např. na návštěvě, chci k tomu něco říct… a já už nevím co jsem četla 8o vím, že jsem o tom četla, ale nevím co 8o stejně tak jsem teď asi 14 dní kupovala sůl do myčky, nebo kolikrát se nemohu vyjádřit(říkám dceři ukliď si… TO, prostě mi v tu chvíli nenaskočí slovo PANENKA) a další a další věci. Přemýšlím o vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
25.5.18 00:08
@sunshine125 píše:
Já též, bude mi 26.Ráda si např. čtu různé zajímavosti. Když pak o tom o čem jsem si četla je někde řeč např. na návštěvě, chci k tomu něco říct… a já už nevím co jsem četla 8o vím, že jsem o tom četla, ale nevím co 8o stejně tak jsem teď asi 14 dní kupovala sůl do myčky, nebo kolikrát se nemohu vyjádřit(říkám dceři ukliď si… TO, prostě mi v tu chvíli nenaskočí slovo PANENKA) a další a další věci. Přemýšlím o vyšetření

Mému muží jsem posledně v kuchyni řekla… Prosím tě, podej mi takové to, čím jsi míchal tam to :-D :-D… Myslíš vyřechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí