Částečný invalidní důchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
20.7.17 14:00

Částečný invalidní důchod

Ahoj holky, zažádala jsem si o částečný invalidní důchod a to proto, protože jsem prodělala akutní zánět slinivky a mám cukrovku. Důchod mi byl přiznán, ale chtěla jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tím, jak často vás zvou na přezkoumání, protože mě známý tvrdí, že když tam mám napsáno v posudku, že se jedná o dlouhodobě nepříznivy zdravotní stav, tak že ho nikam na přezkoumání neposílají. Tak nevím co je pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.7.17 14:18

Ahoj, jestli mohu anonymně, mám důchod 3. stupně a na přezkoumání jsem byla jednou, a to když se měnila moje invalidita, ale jinak teda zaplať pán bůh jsem ještě na přezkoumání nikdy nebyla :nevim:

PS: prosím anonym, zdravotní stav :)

• Citovat
  • Upravit
5894
20.7.17 14:25

@carolinee tak pockej az prijde pozvanka. Driv nez za rok to nebude. Znama s cukrovkou nechodi. Ma ale duchod na komplikace ne cukrovku, na tu se pry nedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 15:05

Já už na přezkoumání nemusím. Mám také 1. stupeň. Ale mám nevratné poškození, které nelze nijak zlepšit a bude se to jen zhoršovat.

• Citovat
  • Upravit
2740
20.7.17 15:50

@carolinee Dlouhodobě nepříznivý neznamená neměnný. Mám pocit, že posudkový už na začátku při stanovení invalidity určuje termín kontrol. prohlídky, která je mezi 1-3 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 16:41

Ne na tohle, ale na jinou nemoc, která má v nejhorším stadiu 1.stupeň invalidity jsem dostala ID trvale. Bývá to napsané v posudku od lékaře od komise.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
20.7.17 18:41

ID 1. stupne, po roce pozvanka ke komisi, duchod odebran. Bylo odeslano odvolani, ted se bude cekat na pozvanku ke komisi, kde se tim budou zabyvat. Zdravotni stav jiz dlouhodobe ( nekolik let ) nepriznivy, neni vyhlidka na vyleceni, zhorsovani. Takze jen pockat, jak rozhodnou. Mamka ma plny jiz nekolik let, oni postupne interval mezi komisema prodluzovali, ted byla u komise a ma to dane jiz natrvalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat