Často nemocný syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
605
1.3.23 19:21

Často nemocný syn

Dobrý večer.
Trápí mne jedna věc ohledně syna, pište názory, zkušenosti..
Minulý rok jsme z důvodu stěhování měnili dětskou lékařku.
Syn cca od září je v podstatě pořád nemocný, buď je to viróza, teploty, kašel, či ho bolí mocak, pindík.
V podstatě chodí 5 dnů do školy a opět marodí..
Nový doktor mu odebral moč, v pořádku ji má.
Teď jsou to 4 dny co měl opět horečky - 38.5…

Nyní má rýmu, kašel.
Bere vitamíny na posílení imunity.

Chtěli jsme po lékaři aby mu udělal krevní obraz, jestli nemá oslabenou imunitu, cokoliv..
Odmítá.

Co s tím.. čekat že s příchodem jara se to zlepší?

Synovi je 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28578
1.3.23 19:47

Ahoj, nemáš mého syna? :lol: já jsem si vydupala vyšetření na imunologii a aktuálně čekám na výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
1.3.23 20:08

Z krevního obrazu se toho až tolik nezjistí. Když už vyšetřit imunitu, tak cestou imunologa (ale pozor, najdou se i takoví imunologové, kteří buněčnou a protilátkovou imunitu nechtějí vůbec vyšeřovat), chce to ale dobře vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.3.23 20:14
@Margery píše:
Ahoj, nemáš mého syna? :lol: já jsem si vydupala vyšetření na imunologii a aktuálně čekám na výsledky

Je to děs, co.. já už jsem z toho hotová..a to vyšetření na imunologii sis vydupala u obvodního lékaře?
Musí být doporučení nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
1.3.23 20:19

@Tessemi32 Píšeš z důvodu stěhování. Nechodí syn do nové školy? Nemůžete mít doma třeba plísně? Nebo takhle, kdo se stěhoval, vy nebo doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.3.23 20:30

Taky bych zkoumala psychosomatiku. Jestli za tim neni to stehovani, jina zmena ve skole, s kamarady, v rodine atd…Jinak nic nestandartniho nema, pouze casto a to nemusi znamenat nic, jenom ze se to s nim vlece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.3.23 20:40
@MartinaIrena píše:
@Tessemi32 Píšeš z důvodu stěhování. Nechodí syn do nové školy? Nemůžete mít doma třeba plísně? Nebo takhle, kdo se stěhoval, vy nebo doktorka?

Stěhovali jsme se my.. a plísně, ty jo, to ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.3.23 20:40
@Zvonielka píše:
Taky bych zkoumala psychosomatiku. Jestli za tim neni to stehovani, jina zmena ve skole, s kamarady, v rodine atd…Jinak nic nestandartniho nema, pouze casto a to nemusi znamenat nic, jenom ze se to s nim vlece…

To má vliv na fyzické zdraví?
To mě nenapadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28578
1.3.23 20:41

@Tessemi32 syn je vedený jako polyvalentní alergik, takže jsem změnila pracoviště, kde se zaměřili i na imunologii. Žádanku po nás nechtěli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
1.3.23 20:43
@Tessemi32 píše:
Stěhovali jsme se my.. a plísně, ty jo, to ne.. :think:

A ta nová škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
1.3.23 20:45
@Zvonielka píše:
Taky bych zkoumala psychosomatiku. Jestli za tim neni to stehovani, jina zmena ve skole, s kamarady, v rodine atd…Jinak nic nestandartniho nema, pouze casto a to nemusi znamenat nic, jenom ze se to s nim vlece…

Rozhodně mě jako první taky napadl důvod to stěhování. A změna prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.3.23 20:45
@MartinaIrena píše:
A ta nová škola?

Chodí pořád do staré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
1.3.23 20:52
@Tessemi32 píše:
To mě nenapadlo..

Velky.

• Citovat
  • Upravit
2.3.23 08:24
@Tessemi32 píše:
To mě nenapadlo..

Ano, stehovani je pro dite mnohem zasadnejsi zmena nez pro dospelaka, deti jsou nejvc spjate v prvni rade se svymi rodici pripadne sourozenci a hned potom se svym domovem.
Zmena skoly je hned potom. Ve skole travi po domove nejvic casu. Ma tam kamose!!! Pro desetilete dite moc dulezite. Syn nemusi se vylozne trapit ale je to zmena se kterou se musi vyrovnat duse i telo.
Koupila bych mu na podoru imunity draci sirup (mycomedica) a rybi tuk. Plus vitamin D. My byli celej podzim furt nemocny, na vanoce jsme nasadili tohle a od te doby ani rymicka. Se synem bych se snazila mluvit, ja se citi, ( ale ne zpusobem: hele to je zivot jsme prestwhovany a neda se nic delat. Ale zpusobem: stehovani je narocne i pro me, nwkdy se mi styska po puvodni kuchyni/sousedce/vane/hristi u domu… jak jw tobe? Co stari a novi kamosi?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 08:25

Aha sory je furt ve stejne skole. Tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí