Často si píšu s bývalým přítelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.23 16:59

Často si píšu s bývalým přítelem

Ahojky, předem se omlouvám za anonym, je to pro mě citlivé a nechci, aby mě tu někdo poznal 🙈 mám malý problém. Před cca 12 lety jsem měla přítele, se kterým jsme moc dlouho nebyli a důvod rozchodu byl ten, že jsme se nechtěli ztratit jako přátelé. Pak v následujících letech jsme si nějak extra nepsali až teď. Vůbec to nechápu. Pposlední dobou mám to nutkání si s ním psát, protože si pořád skvělé rozumíme. To zas takový problém není. On má čerstvě přítelkyni, které to prý neřekl, že je v kontaktu se mnou a ja mám přítele, který o něm vi a dokonce se i znají díky mě. Ráda bych s tím dopisováním přestala, protože jsem momentálně ve svém vztahu šťastná, ale nedokážu s bývalým ukončit vztah. Vůbec nic k němu necítím, jen prostě si spolu rozumíme a cítím vínu. Jako kdyby mě ta minulost ještě neopustila. A zvlášť když se napiju, tak mu pokaždé píšu, ale samozřejmě si píšeme normálně jako jak se máme a tak a on mi právě taky nejčastěji píše opilej jako kdyby ho minulost ještě nepustila. Snad jsem ten problém srozumitelně napsala a předem děkuji za rady 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.2.23 17:55

To máš ještě v pohodě. Já se před 5 lety rozešla s ex..nechtěl děti..bohužel mě to k němu nepřišlo. Každý den na něj myslím. Co asi dělá. Koukám na viberu kdy byl online. Děti už mám. Chlapa taky, samozřejmě ho mám ráda. Ale ať dělám co chci každý den si na něj vzpomenu. Nějakou dobu asi rok jsme si psali..každý den. Pak jsem to ukončila.. nechci ničit dětem domov a rodinu. Anonym z důvodu -citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
680
6.2.23 18:01

Já si taky píši s ex, už 15 let, ale stylem, že si posíláme meme obrázky, vtipy atd - máme stejně debiIní humor, který jsem s žádným jiným chlapem bohužel nesdílela. Jako osoba je pro mě ale asexuální, on má už taky 6 let vztah. Ta jeho o našem „kontaktu“ ví a bez problému. Pokud to máš nastavené podobné, nevidím důvod, proč cítit vinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný