Myčka. Jak dobře suší ta vaše?

def
5.2.23 16:39

Myčka. Jak dobře suší ta vaše?

Měli jsme 15 let starou myčku Bosch a ta sušila úplně do sucha - žádné kapičky. Teď jsme koupili novou a na ramenou i koši na příbory je spousta vody. Když při vyndavání nedáváme pozor, tak je všechno mokré.

Jak je na tom vaše myčka?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
5.2.23 16:53

Naše nechává mokré jen plastové nádobí, nevím proč, talíře, hrnky, kastrolu, příbory vše ususi, ale třeba kelímky, plastové misky apod zůstane vždy mokré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.2.23 16:58

Plasty zůstávají mokré, logicky. Nenahřejí se tolik jako kovy nebo keramika, takže voda se neodpaří. Mám 10 let Boshku a jinak suší dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
5.2.23 16:59

Se sušením nejsem spokojená, kdyby jenom na ramenou a koši, ale přičítám to tomu, že tam je vždy hodně plastových věcí.
Ale je nová, příště zkusím vybírat dle recenzí i dle toho, že hodně dobře suší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.2.23 17:01

Naše suší do sucha a sama se otvírá. To jsem chtěla.
Teď dávám mýt nejčastěji pozdě večer, jak jdeme spát, tak zapnu myčku. O víkendu jede 2× za den. Po otevření se může vyskládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
5.2.23 17:01

Nove mycky nesusi uplne do sucha. Vetsinou maji funkci otevreni dvirek pro dosuseni.
Stara mycka nam susila do sucha. Nova bohuzel ne. Ale nadobi nevytahuji hned, pri otevrenych dvirkach doschne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
5.2.23 17:15
@Kriss Tina píše:
Naše nechává mokré jen plastové nádobí, nevím proč, talíře, hrnky, kastrolu, příbory vše ususi, ale třeba kelímky, plastové misky apod zůstane vždy mokré :mrgreen:

to je prostá fyzika, plasty nemají takovou tepelnou kapacitu se ohřát tak, aby se z jejich povrchu voda odpařila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
5.2.23 17:49

My máme novou, do sucha nesluší, ale sama se otevře a dosáhne to. Pouštím na noc, ráno suché.

• Citovat
  • Upravit
37136
5.2.23 17:58
@annlady píše:
to je prostá fyzika, plasty nemají takovou tepelnou kapacitu se ohřát tak, aby se z jejich povrchu voda odpařila…

Jo to bude ono, fyzika není zrovna moje nejsilnější stránka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
5.2.23 18:16
@Eva2610 píše:
My máme novou, do sucha nesluší, ale sama se otevře a dosáhne to. Pouštím na noc, ráno suché.

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.2.23 18:57

Meli jsme Bosch vic nez 15 let, ted mame Miele a suší dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
def
5.2.23 19:38

@cecetka No právě! Stará fungovala bezvadně a nová mrcha suší tak napůl. Jako dá se to zvládnout, ale štve mě to.

• Citovat
  • Upravit
21631
5.2.23 20:00

Já mám rok starou myčku a suší výborně. A ty si sis nečetla před nákupem recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
5.2.23 20:21

Máme Bosch asi tři roky starou a suší dosucha. Plasty jsou samozřejmě s kapkami a pokud má hrneček/miska „ohrádku“, tak tam voda bývá taky, jinak je všechno suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný