Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím Vás, chtěla bych udělat menší průzkum. Jaký mate doma vysavač? Mám doma roboticky, ale bohužel to není ono. Potřebuji klasicky vysavač klidně i na nabíjení, ale ten nemá co jsem slyšela tak dobre saní? Můžete mi prosím poradit co používáte vy? V obchodu mi pán radil, že tenhle se prodává častěji, ale i tady ten vedle. Já potřebuji vysavač na každý den. Jelikož je nás doma hodně. Děkuji krásný den.
My mame roboticky Xiaomi Roborock S5 max, s tim jsem velmi spokojena a jednou tydne to prejedu poradnym prumyslovym vysavacem Karcher T10, saje perfektne, jen je tezsi. Delaji ale i mensi verzi T7 a ta je na domaci pouziti myslim praktictejsi. Na rychly presati drobku mam rucni vysavac Bosch professional
@aandreaaL píše:
Zdravím Vás, chtěla bych udělat menší průzkum. Jaký mate doma vysavač? Mám doma roboticky, ale bohužel to není ono. Potřebuji klasicky vysavač klidně i na nabíjení, ale ten nemá co jsem slyšela tak dobre saní? Můžete mi prosím poradit co používáte vy? V obchodu mi pán radil, že tenhle se prodává častěji, ale i tady ten vedle. Já potřebuji vysavač na každý den. Jelikož je nás doma hodně. Děkuji krásný den.
Mám tenhle - Philips PowerPro Compact FC9333/09
@aandreaaL píše:
Máme Rowentu, předtím Sencor a stál za… chlap chce pak robotický, jenže si nejsem jistá, zda by byl vhodný. Máme papouška, kocoura a obě s dcerou dlouhý vlasy 🤔
Roboticky mame uz druhy v poradi a jak jsem z nej pred deseti a vice lety byla nadsena, tak uz ho par let nepouzivam vubec. Klasicky jsme meli Philips, Bosch a ted mame Miele Comlete C2, ktery mi vyhovuje nejvic.
Já mám doma Miele a jsem s ním maximálně spokojená. Akorát je už 16 let starý a ty novější stroje už nemívají tak dobrý sací výkon. Nevím, co budu vybírat, až tento doslouží…
Rowentu na takové to větší vysavani, na sem tam nějaké ložisko drobků mám robota. Chceme pořídit dyson.
Máem vorwerk a spokojenost veliká. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že na něj nejde dát odsávačka dětských nudlí, jen kvůli ní jsme koupili normální vysavač.
Jako klasický vysavac máme Bosch, ale co máme robota+tycak, tak Bosch už nepoužíváme.
Ale jsme 2clenna domacnost.
@pikola píše:
Do zásuvky mám Miele, na rychlý vysávání Dyson.
My taky tak. Robota mame xiaomi. Se vsim spokojeni.
Koupil jsem Miele C2 ještě před tím, než EU začala omezovat výkon. Úplně spokojen nejsem, chtěl jsem fakt něco výkonného, což splňovaly jen průmyslové vysavače a to už jsou zase velké obludy.
A k němu robota Xiaomi S5, na to doplňkové vysávání super, jen v aplikaci neumí podlaží.
Robotický vysavač nemáme. Normální do zásuvky máme Concept a tyčový je Bosh. S oběma jsem hodně spokojená.
@Kriss Tina dyson saje celkem dobře ale strašně tam platíš za značku úplně zbytečně.
Karcher saje obstojně už u základních modelů ve většině případů umí i mokré vysávání. Mají velké nádoby/ pytle jde používat i bez něj ale tím si rychle zas.res filtr.
Máme obyč vd3 a se4001 bordel okolo klecí hlodavců či po kocourovi nebo po mě
nikdy nebyl problém.
@PenelopaW ty máš ten tyčový Vorwerk? Jde si udělat redukci a můžeš sopliky vysávat z přehledem ![]()