Hledám dobrý vysavač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
4.2.23 10:25

Hledám dobrý vysavač

Zdravím Vás, chtěla bych udělat menší průzkum. Jaký mate doma vysavač? Mám doma roboticky, ale bohužel to není ono. Potřebuji klasicky vysavač klidně i na nabíjení, ale ten nemá co jsem slyšela tak dobre saní? Můžete mi prosím poradit co používáte vy? V obchodu mi pán radil, že tenhle se prodává častěji, ale i tady ten vedle. Já potřebuji vysavač na každý den. Jelikož je nás doma hodně. Děkuji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35713
4.2.23 10:40

Do zásuvky mám Miele, na rychlý vysávání Dyson.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.2.23 10:40

My mame roboticky Xiaomi Roborock S5 max, s tim jsem velmi spokojena a jednou tydne to prejedu poradnym prumyslovym vysavacem Karcher T10, saje perfektne, jen je tezsi. Delaji ale i mensi verzi T7 a ta je na domaci pouziti myslim praktictejsi. Na rychly presati drobku mam rucni vysavac Bosch professional

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33187
4.2.23 10:48
@aandreaaL píše:
Zdravím Vás, chtěla bych udělat menší průzkum. Jaký mate doma vysavač? Mám doma roboticky, ale bohužel to není ono. Potřebuji klasicky vysavač klidně i na nabíjení, ale ten nemá co jsem slyšela tak dobre saní? Můžete mi prosím poradit co používáte vy? V obchodu mi pán radil, že tenhle se prodává častěji, ale i tady ten vedle. Já potřebuji vysavač na každý den. Jelikož je nás doma hodně. Děkuji krásný den.

Mám tenhle - Philips PowerPro Compact FC9333/09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.2.23 10:51
@aandreaaL píše:
Zdravím Vás, chtěla bych udělat menší průzkum. Jaký mate doma vysavač? Mám doma roboticky, ale bohužel to není ono. Potřebuji klasicky vysavač klidně i na nabíjení, ale ten nemá co jsem slyšela tak dobre saní? Můžete mi prosím poradit co používáte vy? V obchodu mi pán radil, že tenhle se prodává častěji, ale i tady ten vedle. Já potřebuji vysavač na každý den. Jelikož je nás doma hodně. Děkuji krásný den.

Máme Rowentu, předtím Sencor a stál za… chlap chce pak robotický, jenže si nejsem jistá, zda by byl vhodný. Máme papouška, kocoura a obě s dcerou dlouhý vlasy 🤔

• Citovat
  • Upravit
6446
4.2.23 10:58

Roboticky mame uz druhy v poradi a jak jsem z nej pred deseti a vice lety byla nadsena, tak uz ho par let nepouzivam vubec. Klasicky jsme meli Philips, Bosch a ted mame Miele Comlete C2, ktery mi vyhovuje nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
4.2.23 11:09

Já mám doma Miele a jsem s ním maximálně spokojená. Akorát je už 16 let starý a ty novější stroje už nemívají tak dobrý sací výkon. Nevím, co budu vybírat, až tento doslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
4.2.23 11:22

Rowentu na takové to větší vysavani, na sem tam nějaké ložisko drobků mám robota. Chceme pořídit dyson.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.2.23 11:24

Máem vorwerk a spokojenost veliká. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že na něj nejde dát odsávačka dětských nudlí, jen kvůli ní jsme koupili normální vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.2.23 11:28

Jako klasický vysavac máme Bosch, ale co máme robota+tycak, tak Bosch už nepoužíváme.

Ale jsme 2clenna domacnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
4.2.23 11:30
@pikola píše:
Do zásuvky mám Miele, na rychlý vysávání Dyson.

My taky tak. Robota mame xiaomi. Se vsim spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
4.2.23 11:37

Mela jsem spoustu vysavacu. Na Miele ovsem zadny nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
4.2.23 12:14

Koupil jsem Miele C2 ještě před tím, než EU začala omezovat výkon. Úplně spokojen nejsem, chtěl jsem fakt něco výkonného, což splňovaly jen průmyslové vysavače a to už jsou zase velké obludy.
A k němu robota Xiaomi S5, na to doplňkové vysávání super, jen v aplikaci neumí podlaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.2.23 12:37

Robotický vysavač nemáme. Normální do zásuvky máme Concept a tyčový je Bosh. S oběma jsem hodně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.2.23 13:01

@Kriss Tina dyson saje celkem dobře ale strašně tam platíš za značku úplně zbytečně.
Karcher saje obstojně už u základních modelů ve většině případů umí i mokré vysávání. Mají velké nádoby/ pytle jde používat i bez něj ale tím si rychle zas.res filtr.
Máme obyč vd3 a se4001 bordel okolo klecí hlodavců či po kocourovi nebo po mě :lol: nikdy nebyl problém.
@PenelopaW ty máš ten tyčový Vorwerk? Jde si udělat redukci a můžeš sopliky vysávat z přehledem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný