Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
Máte někdo zkušenosti s matnými černými doplňky do koupelny či kuchyně?
Tvoří se na nich fleky od vody nebo je považujete za praktické, co se týče jejich čištění?
Tak praktický to asi moc nebude
, záleží na tvrdosti vody. Nicméně mám je do nové koupelny koupené a těším se na ně. ![]()
To může vypadat pěkně ![]()
Praktičnost se uvidí časem. Vyměnit se to dá vždycky.
Záleží určitě na vodě. Nicméně my máme černou baterii v kuchyni a je to úplně v pohodě, není na tom vidět nic. V koupelnách máme nerez a neustále z nich stírám fleky ![]()
Muž teda tvrdí, že černá baterie je náchylná na manipulaci, odření atd.
@Mutlice píše:
Záleží určitě na vodě. Nicméně my máme černou baterii v kuchyni a je to úplně v pohodě, není na tom vidět nic. V koupelnách máme nerez a neustále z nich stírám fleky
Muž teda tvrdí, že černá baterie je náchylná na manipulaci, odření atd.
To asi má pravdu. Koupila bych dvě tři do zásoby.
Máme černou matnou baterii v kuchyni a nemůžu si jí vynachválit. V koupelně máme nerez a to je děs.
Máme v koupelně černou matnou a na WC u umývátka nerez. Vodu máme tvrdou. Řekla bych, že je to vidět na všem asi tak stejně. Jediná odolná je zlatá matná v kuchyni, na té opravdu není vidět nic.
@Zeoli píše:
To asi má pravdu. Koupila bych dvě tři do zásoby.
Dvě tři do zásoby?
Jedna naše baterie stojí 3.500 Kč. Fakt si nebudu pořizovat dvě tři do zásoby ![]()
V kuchyni máme matnou černou a je to pohoda, ani po 9 měsících na ní není nic vidět. V koupelně nerez, ráno utřu a po prvním použití zase fleky…
Máme v kuchyni. Černý granitový dřez Franke a k tomu i černou baterii. Nemám s tím problém.
V koupelně máme nerez. Tam se nám černá nehodí k ničemu.
@Lil Kitkatt píše:
Dvě tři do zásoby?Jedna naše baterie stojí 3.500 Kč. Fakt si nebudu pořizovat dvě tři do zásoby
Aha, no ony jsou i za tisícovku třeba, tak to pak jo
za ty vaše prachy snad něco vydrží ![]()
Mame cernou matnou od srpna v koupelne a neprijde mi, ze bych se o to starala vic nez o stribrnou. Vsichni me odrazovali, ale ja jsem spokojena a vypada to krasne.
@Zeoli píše:
Aha, no ony jsou i za tisícovku třeba, tak to pak joza ty vaše prachy snad něco vydrží
My máme kvůli filtru na pitnou vodu (je třeba o jeden kohoutek víc, než na běžné baterii) ještě mnohem dražší
tam by nám to taky udělalo díru do peněženky… Ono to vydrží. Tou manipulací je myšleno spíš utahovaní, výměna těsnění, prostě je třeba být opatrný kvůli tomu, že ten lak můžeš poškodit. Odřít si ale můžeš i nerez baterii, tak to máš pak nastejno. Já jsem taky ráda za černou v té kuchyni, ty nerez jsou pořád samý flek ![]()
@Lil Kitkatt píše:
Dvě tři do zásoby?Jedna naše baterie stojí 3.500 Kč. Fakt si nebudu pořizovat dvě tři do zásoby
To mate nejaky levny, snad Vam vydrzi dlouho a nizka cena se neprojevi na kvalite materialu.
@Jogrr píše:
To mate nejaky levny, snad Vam vydrzi dlouho a nizka cena se neprojevi na kvalite materialu.
Je to Hansgrohe, tak snad jo
.