Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
čistě ze zvědavosti se ptám? Máte v plánu v srpnu na dovču pod stan? Dívám se na předpověď počasí a nic moc a tak mám z toho nějakou špatnou náladu, už jsem se moc těšila tento týden jsme měli jet a prší a bouřííííí, chjo.
Prosím povzbuzení ![]()
Tento způsob léta, zdá se mi poněkud nešťastným… řekl klasik.
Taky mě to štve. Zima o ničem, léto o ničem…
Taky jsem chtěla někam zajet pod stan, dohnat, co jsem v červenci nestihla…
Třeba se ještě počasí umoudří, kolikrát ta dlouhodobá předpověď meteorologům nevyjde ![]()
@santape píše:
Ahoj holky, čistě ze zvědavosti se ptám? Máte v plánu v srpnu na dovču pod stan? Dívám se na předpověď počasí a nic moc a tak mám z toho nějakou špatnou náladu, už jsem se moc těšila tento týden jsme měli jet a prší a bouřííííí, chjo.
Prosím povzbuzení
klid.. nám na dovolenou hlásili, jak bude hnusně, že se má ochladit atd.. a pak? Krom jednoho deštíku v noci bylo celý týden krásně teplo, poslední 2 dny dokonce tropy.. nebrala bych to zatim v potaz, i ta předpověď se může seknout
![]()
@martina.se Jo tak dovolenááá
a já si říkala, jestli už si neporodila a teď nestíháš emimino když jsem tě tu tak „dlouho“ neviděla
![]()
@2468 píše:
@martina.se Jo tak dovolenáááa já si říkala, jestli už si neporodila a teď nestíháš emimino když jsem tě tu tak „dlouho“ neviděla
![]()
já si užívala klidu a pohody a 3 týdny v kuse lítala jak hadr na holi kvůli stěhování
mládě zatím vyčkává, i když mu asi pomůžou ![]()
Stan s dětma mě ještě čeká, takže se těším. Počasí je něco, co mi teda špatnou náladu neudělá. Ovlivnit to nemůžu, takže se tomu mužu jenom přizpůsobit. Dětem holinky a tepláky navíc, sobě rum a vygůglovat nějaké aktivity pod střechou. Tohle vzdychání předem je uplně k ničemu, ne?
Děti by to poznali a bylo by to jenom horší…
@martina.se Jakto? A já si říkala která z nás dřív porodí když máme stejný termín. A jééééje stěhování
… Před dvouma rokama jsem ho absolvovala a doufám, že naposled.
@2468 píše:
@martina.se Jakto? A já si říkala která z nás dřív porodí když máme stejný termín. A jééééje stěhování… Před dvouma rokama jsem ho absolvovala a doufám, že naposled.
tak to já doufám taky, protože to bylo fakt hrozné.. teď se budem ještě pár měsíců zabydlovat, než to bude pořádné.. ale spokojenost. Zatím se zdá, že jsem si hodně polepšila.. Jinak dítko má trochu problémy, takže se uvidí. Chodím pořád na nějaké kontroly, navíc je mimino kapánek větší, takže čekám, co a jak.. u Tebe vše v klidu?
@martina.se Tak ať se to zlepší a bude to probíhat podle tvých představ. Jooo u mě je to dobrý jen bych už chtěla porodit
.
@dalimil souhlas.taky nás čeká stanování a pojezdu za každého počasí. i tom to stanování je ![]()
@dalimil No jo, jenže holinky, tepláky a rum se pro koupání nedoporučují… ![]()
@Black Cat nějak nerozumím - co je na tom létě špatného? My byli pod stanem minulý týden a pršelo všehovšudy tak asi hodinku dohromady. Jedna přeháňka přišla v noci, což se krásně spí, když padají kapky na stan a druhá ve dne, ta ale zase krásně pročistila vzduch.