Čekáme druhé miminko.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
4.9.15 10:26

@sakalpredator tak to ti vychází podobně jako mě… naše taky leze a staví se, jenže do auta, z auta, do schodů, na nákup atd se sama prostě neodnese.. ještě nšdávnos jsme jí tahala i svajcem a to už bylo fakt neúnosný… nejhorší je, e potřebuju občas někam poponést a zvedout i toho 3ti rozenýho a to už je fakt mazec… bolej mě záda dole nad kostrčí, boolest mi vystřeluje do levý půlky zadku i při běžný chůzi a malá je natlačená hodně dole, takže ej to hodně náročný… ale ty zase budeš jmít na krku jen jedno dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 10:31

My budeme mít rozdíl 15 měsíců, taky se bojím jak to budeme zvládat. Hlavně ten náš chlapeček hodně vyžaduje pozornost. Sám se moc nezabaví. Termín mám v říjnu, takže se to pěkně blíží :lol:
Chtěla jsem se zeptat. Mám od března zvýšený příspěvek na maximum. Je mi jasný, že ho nevyberu celý. Teď od září nastupuji na mateřskou. Tím se příspěvek zruší, nebo ho budu pobírat, dokud nenastoupím na rodičák s mladším? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.9.15 10:34
@verulicek píše: Čekáme druhé a bude 25 měsíců od prvního..takže jsme žabaři :mrgreen:

Jó, to jste, zvlášť, když má někdo štěstí na šikovný dítě, co už je v roce a půl bez plen. :lol: Gratuluju, ať jde všechno po másle a hlavně ať nedorazí období vzdoru v ten nejnevhodnější okamžik. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.15 10:41

@LucinkaMil taky mám termín v říjnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.9.15 11:20

Asi mto zvladnes, budes muset. Ja prisla do jinace 6 mesicu po porodu, ale budu muset brzy do prace po jeho narozeni takze to bude zajimave, myslim fakt brzy par mesicu po porodu, idealne 3 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.9.15 11:54
@Ali-Ali píše:
Mam rozdil 15,5m, takze podobne. zvladnous to budes muset, asi ti par lidi napise, ze uplne v pohode. ja to teda v pohode nemela :lol:
jo a kasli na rady od matek, co maji rozdil mezi detmi 2 roky a maji pocit, ze to je to same. neni :mrgreen:

jo to vidím už teď..malá se sama nají, je bez plínek…takže si pískám, jelikož za 7 měsíců bude už šikovná…mít tady teď mimino, asi jsem v bohnicích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
4.9.15 11:57
@Svistice píše:
Jó, to jste, zvlášť, když má někdo štěstí na šikovný dítě, co už je v roce a půl bez plen. :lol: Gratuluju, ať jde všechno po másle a hlavně ať nedorazí období vzdoru v ten nejnevhodnější okamžik. :kytka:

a to si piš, že to období vzdoru dorazí..nejlépe v šestinedělí :lol: už jsem s tím trochu i smířená :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4.9.15 12:11

@Krrysa to mas opravdu narocny… Vsude se rika ze tehotny zeny nesmi zvedat tezke veci, ale co jineho nam zbyva ze ;) jo a kdyz mas tolik deti jako smeti jak to zvladas financne? Jestli se teda muzu zeptat…jak to pak chodi s rodicovskym prispevkem?
@jednažena Prave jsem rada ze manzel rozhodl ze to nemuzeme dat pryc… Je nadseny ze budem velka rodina. V tomhle aspon starosti nemam… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 12:12

@LucinkaMil preju ti hodne stesti a co cekate? S tou materskou sama nevim co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.15 12:13

@sakalpredator myslím, že ty nejhorší finance teprv přijdou s věkem dětí… :mrgreen: hele podle mě, pokud je těhotenství zdravé, zvkládne i to tahání věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 12:19

@j.a.n.i1 takze az se to narodi tak budu pobirat jakoby na jedno??? 8o me to musis vysvetlit polopate..dik :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 12:21

@Vicky12 je zajimavy co vsechno ty zensky zvladnou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
4.9.15 12:23

@sakalpredator Ano, vždy se pobírá pouze na jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.9.15 12:27

@sakalpredator no ja jsem v Anglii a nemam narok na materskou, takze budu muset do prace, ale jen vikendy, jinak by to bylo silene. Ted uz se jen tak plazim s brichem, tak se docela tesim na porod a pak se uvidi co a jak to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.9.15 12:27

@sakalpredator na jedno se pobírá dokonce i když máš dvojčata :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat