Čekáme druhé miminko.

4.9.15 09:43

Cekame druhe miminko.

Ahoj maminky. Po sedmi mesicich od narozeni prvniho miminka cekame dalsi. Jsem v desatem tydnu a s manzelem jsme se rozhodli, ze si ho nechame.
Mate nektera stejnou situaci?
Da se to zvladnout?
Jak to bude s rodicovskym prispevkem? Uz ted pobiram na tri roky…
Diky za vase rady, typy a zkusenosti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
4.9.15 09:46

@sakalpredator já jsem 34 tt a nejmladší je 13m… takže jestlis e to zvládnout dá ti enporadím, a le hrůzu mám taky :mrgreen: u mě je to teda páté mimčo, ale mezi staršíma dětma mám rozestup min. 20 měsíců.. tohle bude hukot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 09:47
@Krrysa píše:
@sakalpredator já jsem 34 tt a nejmladší je 13m… takže jestlis e to zvládnout dá ti enporadím, a le hrůzu mám taky :mrgreen: u mě je to teda páté mimčo, ale mezi staršíma dětma mám rozestup min. 20 měsíců.. tohle bude hukot…

uuuuu takze asi da :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101700
4.9.15 09:48

@sakalpredator Tak ono ti nic jiného než to nějak zvládnout nezbude ;) a ad rodičák, nástupem na PPM s dalším dítkem ztrácíš nárok na rodičák na první, takže ho zvyš na maximum, ale ani tak ho nevybereš celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.15 09:49

@sakalpredator řeknu ti to úplně jednosuše… zvládneš nakonec všechno ( líp nebo hůř) co budeš muset :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.9.15 09:54

Čekáme druhé a bude 25 měsíců od prvního..takže jsme žabaři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.9.15 09:57

@sakalpredator pokud na to máte finanční strop, nejde si rodičák na maximum, případně si ho zvyšte co nejvíc vám to pujde, ale stejně ho nevyberete celý, zbytek propadne.

• Citovat
  • Upravit
11117

Mam rozdil 15,5m, takze podobne. zvladnous to budes muset, asi ti par lidi napise, ze uplne v pohode. ja to teda v pohode nemela :lol:
jo a kasli na rady od matek, co maji rozdil mezi detmi 2 roky a maji pocit, ze to je to same. neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

@sakalpredator a kolik ti vychází rozdíl mezi dětma? jestli jsi v 7mi měsících dítěte otěhotněla, nebo je dítěti 7 měsíců te´d a ty jsi v 10 tt? jiank pro mě je nejhorší to, že pořád musím tu roční nosit.. 10 kg se nasčítá za den, bolí mě už celej člověk, to jsem nikdy neměla…jina to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.9.15 10:00

Já budu mít rozdíl 21 měsíců, ale tchyně měla děcka 14m a dala to. Dodnes vzpomíná na ty velké kočáry (rakve :-) ) kde dala dvě děcka naráz a tradá. Dnes už se do těch pidi sotva vleze odrostlejší jedno. A před narozením druhého všemi možnými způsoby rozchodila první a pak už jsem se raději neptala. Některé její metody mi blízké nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 10:06

No myslim ze tomu prvnimu by melo byt tak 13mesicu az se to narodi… Ptave taky si rikam jake to bude zvedat toho naseho pacholika ktery ma uz ted 9kilo s briskem… Nastesti uz leze, sedi a o nabytek se postavi… Prave jsme rikali ze pujdu na sto procent na potrat, ale jsem sla k doktorce a ta rekla ze jsem v desatym tydnu, tak jsme si to rozmysleli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
4.9.15 10:17

@sakalpredator Muzu se zeptat, brala jsi nejako antikoncepci? At vim jakou nebrat. :lol: Diky. Jinak zkusenost nemam, ale urcite to zvladnete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 10:22

@jednažena Prave ze brala Lunafem. Pred prvnim jsem ji vysadila sama a fungovala a sedla mi, ale ted po porodu mi ji doktorka dala znova jelikoz jsem nekojila no a bum…jinak diky ze mi veris ;) uvidime… Porad si rikam ze si to odbydu najednou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
4.9.15 10:25

@sakalpredator To vis, ze to date. :hug: Jste na to dva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.15 10:26

@sakalpredator tak to ti vychází podobně jako mě… naše taky leze a staví se, jenže do auta, z auta, do schodů, na nákup atd se sama prostě neodnese.. ještě nšdávnos jsme jí tahala i svajcem a to už bylo fakt neúnosný… nejhorší je, e potřebuju občas někam poponést a zvedout i toho 3ti rozenýho a to už je fakt mazec… bolej mě záda dole nad kostrčí, boolest mi vystřeluje do levý půlky zadku i při běžný chůzi a malá je natlačená hodně dole, takže ej to hodně náročný… ale ty zase budeš jmít na krku jen jedno dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí