Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Která kniha pro těhotné je podle vás nejlepší a doporučily by jste jí?
Žádná, vyhozené peníze, info jsem stejně hledala na netu a ptala se zkušenějších a pak si z toho udělala vlastní obrázek
Hodne dlouha a narocna, po porodu je clovek rad, ze docte konec prvni radky
Takze takovy Zlocin a trest, nebo Odysseus od Joyce je idealni.
Jak jako pro tehotne? Co vy ses tam chtela docist? Neco jako Tehotenstvi tyden po tydnu?
Co čekat v radostném očekávání - je psaná formou otázek a odpovědí po jednotlivých měsících, řekla bych, že se dost vymyká, a je fajn. Navíc mi přijde, že je psána tak nějak lidsky, stravitelně a „nedogmaticky“.
Kniha o těhotenství a dítěti od Antonína Pařízka čtvrté vydání. Je fakt úžasná a je tam absolutne vse od snažení se otěhotnět až po dítě, co je jiz na svete. Jsou tam vsechny veci, co zaridit v tehotenstvi, co zaridit po porodu, praktiky a fotky jak kojit, jak cvicit…proste vse. Ja tenkrat nemela internet, kdyz jsem byla tehot a vse jsem zvladla zaridit a zjistit jen diky te knizce. Je tam vysvetlena nemocenska, materska proste vse jak se vse vypocitava a kam zajit atd atd. (Kdy zarizovat porodnici, seznamy na to, co koupit pro mimco a nejsou tam zadne zbytecnosti je to vazne prakticky! Pak priblizne co s sebou do porodnice a tak…) Je tam popsan mesic od mesice podrobne jak se plod vyvyji plus samozrejme fotky
pak i prvni pomoc diteti pri ruznych situacich a tak…proste je suprova a je v ni naprosto vse. Opravdu vse. ![]()
Příspěvek upraven 03.09.15 v 20:14
Ahoj, já měla ráda Těhotenský deník od Kateřiny Orlové, bylo tam pár informací a hlavně se tam dalo zapisovat mnoho různých věcí ![]()
@rena03 posilam pro zajímavost obsah knihy;-) je tam vazne vse
vlastne I pak vyvoj novorozence, kojence, batolete… Ja z ni byla fakt nadsena
je tam i dost zajimavosti ![]()
@rena03 Vejce a já-Betty McDonald, pobavíš se, nečti nic, realita je úplně jiná
![]()
Ja teda mam rada Baby web do ruky
Mam celkem 5 knih a ta se mi zda nejlepši ![]()
Jak prezit tehotenstvi od Veroniky Hurdove. Jedina kniha z 10 ktoru som si kupila a celu precitala
Nic zasadne sa clovek nedocita, ale aspon sa zasmeje.
Rosemary má děťátko. Četla jsem při čekání na monitory a budila zděšení a hnus u sluníčkových mamineček v čekárně.
Vlastně jedna kniha se mi líbila. Byla o porodu a bylo to tam věcně popsané, jak takový klasický porod probíhá, aby člověk nebyl pak vyjukaný. Bez nějakých omáčiček a blbostiček, opravdu pěkná kniha, jenže si nemůžu vzpomenout na název. ![]()