Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj čerstvé těhulky ![]()
Zakládám toto téma za mojí kamarádku, jelikož nemá zkušenosti a která se sem brzy zaregistruje a hned se připojí. Zatím tedy naháním těhulky, které budou rodit okolo května aby si sní mohly vyměňovat dojmy, fotečky bříška, ultrazvuku a tak ![]()
Sama jsem v takové skupince byla, bylo to fajn a dodnes si píšeme ![]()
Později se skupinka uzavře, aby byla jen pro nás (vás) ![]()
Tak se mějte pěkně a přeji pohodové těhulkování ![]()
Tady mas uz rozjetu diskuzi: https://www.emimino.cz/…2016-235537/
Já bych se ráda připojila. Dnes jsme objevili // ![]()
Podle těh. kalkulaček na netu mi vychází TP přelom května - června…
Já bych se taky připojila
v úterý jsem byla na UZ a podle toho jsem 5+4 (dnes), i když dle toho, co já vím, by to mělo být o 4 dny starší, uvidíme, jak se to vyvrbí
Každopádně termín tedy půlka května, proto se mi nechce se míchat mezi holky, co čekají na duben. Ale pokud to tady bude mrtvé, tak tam přesídlím ![]()
@1Trubička Gratulujuuu ![]()
Už jsi byla u dr.? Ale srdíčko ještě vidět nešlo, že?
Já taky čekám, jestli se to tady rozjede ![]()
Děkuju ![]()
Byla, protože bylo potřeba vyloučit mimoděložní. Před 2 týdny mi totiž nejspíš praskla cysta na vaječníku, v půl třetí v noci, strašné bolesti, že jsem nebyla ani schopná dojít do auta, tak jsem si nechala zavolat ZS, pak to přešlo a pak mě to bříško ještě asi 2 dny bolelo, asi jak se vstřebávala ta tekutina z cysty. Ale jisté to nebylo, tak se mi muselo co nejdříve potvrdit děložní těhotenství a naštěstí je na svém místě
Za dva týdny jdu znova, to už by snad mělo být vidět ![]()
A tobě samozřejmě taky gratuluju k // ![]()
@1Trubička téda
no ještě že to dobře dopadlo!
A jak se cítíš? Máš nevolnosti nebo nějaké příznaky?
@ThreeAngels asi 6 DPO se mi začala strašně motat hlava, měla jsem hroznou žízen a tři dny mi bylo slabo, to už jsem tak nějak tušila, že jsem těhotná… taková ta ženská intuice
Pak mě zase strašně začaly bolet prsa a strašně se zvětšily. Testy jsem si dělala od 8 DPO každý den skoro
až 14DPO bylo vidět pozitivní, předtím jen duchové.
No a ted mám stále větší žízen, chodím na záchod o dost častěji, v noci klidně i 2×, což normálně vůbec nemívám, prsa bolí trochu a poslední dny se mi dělá špatně v autobuse a večer kolem osmé se mi chce zvracet, ale ještě jsem nezvracela. Naštěstí
No a unavená jsem taky víc…
Co ty?
@lucynka25 Ahoj, nechceš diskuzi přesunout do sekce „stejný měsíc porodu“?
@1Trubička
Ahojky, prosím te dneska jsi 5+4?
Já bych podle poslední MS (9.8.15) měla byt taky! ![]()
Snad nám to přinese štěstí!
Ahojky holky, tak jdu mezi vás „čisté“ květnovky
. Dle MS jsem dneska 4+5. Mimi čekáme po 3.IUI,minulý týden v pátek jsem měla pozitivní krev 226,1 HCG. Zítra jdu na kontrolní odběr a na UTZ jestli je mimi tam kde má být, mám strach, ale věřím, že se mrňousek zakousl kde měl a zůstane tam až do 21.5. 2016 (předpokládaný termín porodu) ![]()
@pajduška píše:
Ahojky holky, tak jdu mezi vás „čisté“ květnovky. Dle MS jsem dneska 4+5. Mimi čekáme po 3.IUI,minulý týden v pátek jsem měla pozitivní krev 226,1 HCG. Zítra jdu na kontrolní odběr a na UTZ jestli je mimi tam kde má být, mám strach, ale věřím, že se mrňousek zakousl kde měl a zůstane tam až do 21.5. 2016 (předpokládaný termín porodu)
taky mám termin cca 21.5
![]()
@pajduška píše:
@Mooncici Jeee,to je supeeer. A už máš za sebou UTZ?
sice nemám ae příští týden zajdu k dr. ae uz se moc tesim
Holky - máte nějaký výtok…?
Já mám pořád pocit vlhkosti v kalhotkách… Jsem v 5. týdnu - ale zatím „na tajňáka“, do ultrazvuku se nebudu ani přidávat do žádný skupiny a tak - jsem pověrčivá a nechci se radovat předčasně. Proto děkuji za zachování anonymity…