Termín porodu - květen 2016

22903
2.9.15 20:10

Termín porodu květen 2016

Ahoj čerstvé těhulky :kytka:
Zakládám toto téma za mojí kamarádku, jelikož nemá zkušenosti a která se sem brzy zaregistruje a hned se připojí. Zatím tedy naháním těhulky, které budou rodit okolo května aby si sní mohly vyměňovat dojmy, fotečky bříška, ultrazvuku a tak :-)
Sama jsem v takové skupince byla, bylo to fajn a dodnes si píšeme :*
Později se skupinka uzavře, aby byla jen pro nás (vás) ;)
Tak se mějte pěkně a přeji pohodové těhulkování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
2.9.15 20:14

Tady mas uz rozjetu diskuzi: https://www.emimino.cz/…2016-235537/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
17.9.15 11:47

Já bych se ráda připojila. Dnes jsme objevili // :srdce:
Podle těh. kalkulaček na netu mi vychází TP přelom května - června…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.9.15 13:24

Moje kulička

Já bych se taky připojila :-) v úterý jsem byla na UZ a podle toho jsem 5+4 (dnes), i když dle toho, co já vím, by to mělo být o 4 dny starší, uvidíme, jak se to vyvrbí :-) Každopádně termín tedy půlka května, proto se mi nechce se míchat mezi holky, co čekají na duben. Ale pokud to tady bude mrtvé, tak tam přesídlím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
17.9.15 13:26

@1Trubička Gratulujuuu :)
Už jsi byla u dr.? Ale srdíčko ještě vidět nešlo, že?

Já taky čekám, jestli se to tady rozjede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.9.15 13:34

Děkuju :-)
Byla, protože bylo potřeba vyloučit mimoděložní. Před 2 týdny mi totiž nejspíš praskla cysta na vaječníku, v půl třetí v noci, strašné bolesti, že jsem nebyla ani schopná dojít do auta, tak jsem si nechala zavolat ZS, pak to přešlo a pak mě to bříško ještě asi 2 dny bolelo, asi jak se vstřebávala ta tekutina z cysty. Ale jisté to nebylo, tak se mi muselo co nejdříve potvrdit děložní těhotenství a naštěstí je na svém místě :-) Za dva týdny jdu znova, to už by snad mělo být vidět :srdce:
A tobě samozřejmě taky gratuluju k // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
17.9.15 13:37

@1Trubička téda 8o no ještě že to dobře dopadlo!

A jak se cítíš? Máš nevolnosti nebo nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.9.15 13:44

@ThreeAngels asi 6 DPO se mi začala strašně motat hlava, měla jsem hroznou žízen a tři dny mi bylo slabo, to už jsem tak nějak tušila, že jsem těhotná… taková ta ženská intuice :-) Pak mě zase strašně začaly bolet prsa a strašně se zvětšily. Testy jsem si dělala od 8 DPO každý den skoro :-D až 14DPO bylo vidět pozitivní, předtím jen duchové.
No a ted mám stále větší žízen, chodím na záchod o dost častěji, v noci klidně i 2×, což normálně vůbec nemívám, prsa bolí trochu a poslední dny se mi dělá špatně v autobuse a večer kolem osmé se mi chce zvracet, ale ještě jsem nezvracela. Naštěstí :-) No a unavená jsem taky víc…
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.9.15 13:45

@lucynka25 Ahoj, nechceš diskuzi přesunout do sekce „stejný měsíc porodu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
17.9.15 15:57

@1Trubička
Ahojky, prosím te dneska jsi 5+4? :-) Já bych podle poslední MS (9.8.15) měla byt taky! ;)
Snad nám to přinese štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.9.15 17:11

Ahojky holky, tak jdu mezi vás „čisté“ květnovky :lol:. Dle MS jsem dneska 4+5. Mimi čekáme po 3.IUI,minulý týden v pátek jsem měla pozitivní krev 226,1 HCG. Zítra jdu na kontrolní odběr a na UTZ jestli je mimi tam kde má být, mám strach, ale věřím, že se mrňousek zakousl kde měl a zůstane tam až do 21.5. 2016 (předpokládaný termín porodu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.9.15 19:22
@pajduška píše:
Ahojky holky, tak jdu mezi vás „čisté“ květnovky :lol:. Dle MS jsem dneska 4+5. Mimi čekáme po 3.IUI,minulý týden v pátek jsem měla pozitivní krev 226,1 HCG. Zítra jdu na kontrolní odběr a na UTZ jestli je mimi tam kde má být, mám strach, ale věřím, že se mrňousek zakousl kde měl a zůstane tam až do 21.5. 2016 (předpokládaný termín porodu) :)

taky mám termin cca 21.5 :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.9.15 20:21

@Mooncici Jeee,to je supeeer :-). A už máš za sebou UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.9.15 20:53
@pajduška píše:
@Mooncici Jeee,to je supeeer :-). A už máš za sebou UTZ?

sice nemám ae příští týden zajdu k dr. ae uz se moc tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.15 21:09

Holky - máte nějaký výtok…? :think: Já mám pořád pocit vlhkosti v kalhotkách… Jsem v 5. týdnu - ale zatím „na tajňáka“, do ultrazvuku se nebudu ani přidávat do žádný skupiny a tak - jsem pověrčivá a nechci se radovat předčasně. Proto děkuji za zachování anonymity…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky